pepciu05 16.09.09, 19:32 Poszukuję przychodni we Wrocławiu, gdzie wykonuje się zabiegi na zaćmę. W sumie woj. dolnośląskie. Jaki może być koszt takiego zabiegu. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciaa900 Re: ZAĆMA 16.09.09, 22:51 Moj kolega lezal w szpitalu we Wroclawiu z powodu problemow okulistycznych, mimo ze Wroclaw znajduje sie ok 200 km od naszego miasta. Wyslali go tam do kliniki okulistycznej, bo stwierdzili, ze sa swietni specjalisci. Teraz dokladnie nie wiem, jaki to byl szpital, ale wiem, ze bardzo mu pomogli. Na pewno pierwszy lepszy okulista wie, ktory to szpital. Zglos sie i popytaj. Dodam, ze jego przypadek byl bardzo skomplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: ZAĆMA 19.09.09, 15:57 Polecam NIEPUBLICZNY ZAKLAD OPIEKI ZDROWOTNEJ OSRODEK OKULISTYKI KLINICZNEJ SPEKTRUM, 3102229 ul. UL. OLSZEWSKIEGO 58 51646 WROCLAW tel.: (071)345 31 88 NIEPUBLICZNY ZAKLAD OPIEKI ZDROWOTNEJ OSRODEK OKULISTYKI KLINICZNEJ SPEKTRUM, 3102229 ul. OLSZEWSKIEGO 58 51-646 WROCLAW tel.: (071)345 31 81 Mialam tam robiona irydotomie i prawdopodobnie wykonuja rowniez operuja zacmy ,wystarczy zadzwonic oraz www.okulist.am.wroc.pl/ Wlasnie stamtad kierowali mnie kilka lat na zabieg jaskry na NFZ na Olszewskiego do Spektrum ,mozna rowniez leczyc sie prywatnie Opole WCM ul. .Witosa napewno operuja zacme ,terminy chyba dlugie ? ,czy prywatnie nie wiem ,ale jestem zadowolona polecam Odpowiedz Link Zgłoś