sandrulla09 04.07.11, 19:26 Witam. Od dwóch dni miewam bóle w górnej części brzucha pod żebrami.. wcześniej pojawiły się u mnie wymioty oraz rozwolnienie.. czy ktoś wie może co mogłoby być przyczyną? Czy koniecznością jest lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaricii Re: Dziwne bóle. 04.07.11, 22:20 mogą być rózne przyczyny, lepiej idź do lekarza bo w niektórych przypadkach to może oznaczać problemy z sercem, Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: Dziwne bóle. 05.07.11, 15:33 Raczej nie, wymioty + rozwolnienie sugeruje kłopoty z jelitami, a ten ból to raczej od nagromadzenia gazów w jamie brzusznej. Nie mogą ujść i boli. Spędź trochę czasu w toalecie i powinno być ok, jeśli nie to lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrulla09 Re: Dziwne bóle. 05.07.11, 21:19 Ehh dzięki za rady, słyszałam już tyle wersji... wyrostek.. a nawet ciąża, że aż się załamałam.. a nawet wystraszyłam pójść do lekarza. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sandrulla09 Re: Dziwne bóle. 06.07.11, 23:09 Hmm ciężko stwierdzić.. bo chyba jednak zaczynam podejrzewać, że to jednak może być wyrostek. Brzuch na co dzień jest ok.. wszystko jest w porządku jednakże tuż przed snem jest wręcz odwrotnie.. czuję jakbym coś w nim miała i mnie uwierało.. momentami odczuwam lekkie kucie przy prawym biodrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
glas_3 Re: Dziwne bóle. 07.07.11, 14:28 Ból w górnej części brzucha+wymioty i rozwolnienie moga być objawami chorej trzustki.Oby nie były!Idź do lekarza i poproś o skierowanie na badania.Bóle brzucha są często bagatelizowane również przez lekarzy:(. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrulla09 Re: Dziwne bóle. 08.07.11, 12:10 Na szczęście bóle znikły.. czuję się ok. Tylko dręczy mnie ten brzuch.. jestem bardzo szczupła.. aa gdy się schylam czuje jakbym miała nadmiar tłuszczu na brzuchu ;o Odpowiedz Link Zgłoś
glas_3 Re: Dziwne bóle. 08.07.11, 14:11 To że przeszły niekoniecznie znaczy,że wszystko jest ok.Jeśli będziesz u lekarza poproś o skierowanie na badania lub sama zrób amylazę w moczu.Pozdrawiam i życzę zdrowia:). Odpowiedz Link Zgłoś