quiet_riot 10.10.05, 19:06 w jaki sposób można uśmierzyć ból? własnie wyrzyna mi się druga ósemka. Tym razem jest boleśnie, bo rani mi policzek od środka...brrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: ósemki wyrzynające się 11.10.05, 21:14 skoro rani policzek to byc moze zle jest ustawiona w luku zebowym wiec warto zrobic zdjecie i udac sie do stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
quiet_riot Re: ósemki wyrzynające się 11.10.05, 22:59 tak chyba zrobię. Rozmawiałem dzis ze znajomą studentką stomatologii i poradziła mi to samo. Użyła wyrazenia "chirurgia szczękowa", co przraziło mnie bardzo..Wiem, ze może byc jeszcze gorzej..puki co kuruje się płukaniem jamy ustnej szałwią. troche pomaga. dziękuję i kłaniam się, qr Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: ósemki wyrzynające się 11.10.05, 23:05 Tak trzeba zrobic !!! byc może ona czyli osemeczka wyjdzie już strasznie popsuta a to nie są wyjatki ,tak bywa często. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: ósemki wyrzynające się 11.10.05, 23:11 Rtg pantomograficzny warto zrobić koszt ok 35 zł>Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ósemki wyrzynające się 13.10.05, 17:42 nie szczekowa a stomatologiczna :) szczekowa zachowaj na pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś