euphrosyne 03.01.06, 10:43 mój mąż strasznie chrapie, od miesiąca nie przespałam normalnie ani jednej nocy, kupiliśmy Snoreeze, i nic!! zero efektu?? Co mam robić?? Chcę spać normalnie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonawentura99 Re: Chrapanie- pomocy!! 03.01.06, 21:55 Mój też chrapał. Teraz zdarza się to rzadko. Wystarczyło, że sprawiłam Mu wyższą poduszkę a w zasadzie śpi teraz na dwóch. Ciekawą rzeczą było, że nigdy nie chrapał, śpiąc odwrócony odemnie. Lubił chrapać tylko w moją stronę, jakby był Mu potrzebny słuchacz. Zanim wpadłam na pomysł z dwoma poduszkami, zasypialiśmy w opowiedniej kolejności. Najpierw ja a potem On. To też działało, ale tylko wtedy gdy ja byłam bardziej śpiąca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
euphrosyne Re: Chrapanie- pomocy!! 04.01.06, 11:11 Bonawentura- dzięki :)) a wiesz że mój też nie chrapał odwrócony ode mnie, ale teraz to już i w tej pozycji chrapie... Sprawdzę sposób z poduszkami :)) Jest nadzieja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia.kocia23 Re: Chrapanie- pomocy!! 04.01.06, 11:50 no niby taki zabawny problem, ale jesli ktos to przeszedł, to juz takie zabawne nie jest:/ Mój tez chrapał. Przyczyna były przerośnięte ropne migdały (laryngolog na to wpadł) i lekko skrzywiona przegroda nosowa. Wycięli mojemu chłopu te migdały i rzeczywiście prawie przestał chrapać. Prawie - bo jeszcze ta przegroda nosowa:/ No i czasem przychodzi strasznie umęczony z pracy, więc wtedy chrapanie jest jeszcze bardziej nasilone:/ Myslę, że musicie z mężęm poszukać przyczyny tego chrapania. Podobno jest tak, że niektórzy chrapią, gdy śpią na plecach, a przestają, gdy śpia na boku? A może ma bezdech? Albo jeszcze coś innego? Od zawsze tak chrapie? Może do laryngologa go wyslij? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś