Dodaj do ulubionych

czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczycy?

06.10.06, 21:49
witam,przygotowuje sie do zawodów,i musze sie pozbyc tych ostatnich warst
tluszczu i wody z ciala aby byly miesnie dobrze widoczne,czy moge brac 50mcg
eurothyxu, i jakie ewentualnie mialoby to skutki ubocznme?w tej chwili biore
tylko 25 mcg i bardzo oslablem i dretwieja mi konczyny,ale musze przyspeiszyc
spalanie tluszczu, do tego biore eferdyne.
Obserwuj wątek
    • majka365 Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczycy? 06.10.06, 21:50
      Może lepiej zapytaj gdzie przeszczepiają mózg, bo widzę że twój już się zużył.
      • colocus222 Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczycy? 06.10.06, 22:35
        dlaczego tak uwaasz? bo mam ambicje? bojestem wytrwaly i ni epoddaje si ei daze
        doperfekcji? lepiej takjak ty miec tlusta dupe i byc oferma co miesni ni e ma?
        • scept89 efedryna i inne 06.10.06, 22:43
          colocus222 napisał:

> dlaczego tak uwaasz? bo mam ambicje? bojestem wytrwaly i ni epoddaje si ei daze
          > doperfekcji?

Koniesznie zwieksz dawke efedryny. Najlepiej 1000x. No i dorzuc jeszsze
          wszystkie inne leki w zawyzonych dawkach jakie Ci pierwszy zapytany z brzegu
          'ambitny' aczkolwiek przerazliwei wprost glupi Kark poradzi.

Rozpiescisz robaki -> nic tak dobrze nie smakuje jak mlode, nie pokryte zadnym
          tluszczem miesnie.

• colocus222 Re: efedryna i inne 06.10.06, 22:59
            sluchaj znam sie na tym,tylko1raz biore h.tarczycy,bez chemi ni e ma
            postepu,chce dojsc do 3-5% tluszczu w ciele ,musze miec skore cienka jak
            papier,wiekszoscz was nie rozumie bo jest ograniczona umyslowo
            • scept89 Re: efedryna i inne 06.10.06, 23:21
              colocus222 napisał:

> sluchaj znam sie na tym,tylko1raz biore h.tarczycy,bez chemi ni e ma
              > postepu,chce dojsc do 3-5% tluszczu w ciele ,musze miec skore cienka jak
              > papier,wiekszoscz was nie rozumie bo jest ograniczona umyslowo

zmniejsz sterydy -> rosnie agresja a jadra maleja, oj maleja...
              • snajper55 Re: efedryna i inne 07.10.06, 10:22
                scept89 napisał:

> zmniejsz sterydy -> rosnie agresja a jadra maleja, oj maleja...

Toż on nie chce mieć jąder, tylko mięśnie.

S.
    • ania7364 Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczycy? 06.10.06, 23:08
      ja biore hormony tarczycy bo mam niedoczynnosc i juz pare razy zdazylo mi sie ze mialam przyspieszony bardzo puls. ty jako zdrowy czlowiek mozesz doprowadzic sie do tachykardii a to podobno jest bardzo nieprzyjemne. nie mialam wiec dokladnie nie wiem. ja mimo wszystko bym nie ryzykowala
    • colocus222 Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczycy? 06.10.06, 23:49
      no to ja juz mam tarychadie od dawna bo serce wali jak dzwon i goraco mi
      bardzo,musze brac hydrokzyzyne przed snem,ale cos za cos jestem gotow na skutki
      uboczne, tylko zeby miesnie minie zmalaly i byly wciaz tawrde tylkotluszcz ma
      sie spalac,dorzuce jescze clenbuterol chyba i cytomel ,musze wygraxc
    • colocus222 Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczygcy? 06.10.06, 23:51
      no to ja juz mam tarychadie od dawna bo serce wali jak dzwon i goraco mi
      bardzo,musze brac hydrokzyzyne przed snem,ale cos za cos jestem gotow na skutki
      uboczne, tylko zeby miesnie minie zmalaly i byly wciaz tawrde tylkotluszcz ma
      sie spalac,dorzuce jescze clenbuterol chyba i cytomel ,musze wygraxc
      • rkkrakow Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczygcy 07.10.06, 03:10
        a pote mozesz w spokou kupic sobie trumne..najwazniejsze zebys wygral....
      • vaana Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczygcy 07.10.06, 10:02
        No to faktycznie dowiodłeś, że jesteś ambitny...
        I mądry aż strach.
        • felinecaline Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczygcy 07.10.06, 10:32
          Juz pytanie implikuje odpowiedz: zdrowa osoba bioraca hormony tarczycy nader
          szybko przestaje byc zdrowa, staje sie osoba niemal "wszechstronnie niezdrowa".
          Jak widac nie tylko somatycznie.
      • owocoskala Re: czy zdrowa osoba moze brac hormony tarczygcy 19.10.06, 15:48
        Wydaje mi się że gdybyś naprawdę raz to porządnie miał to byś skończył z tym
        pakowaniem raz na zawsze. Odczuwa się to jak nagły atak serca. Ja miałam to
        tydzień temu niestety nikt mi nie chce przepisać tej hydrokzyzyny (tylko
        pogotowie dało jedna tabletkę) a wolałabym mieć pod ręką jakby co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka