tedesca 10.11.06, 09:15 Chcialam zapytac czy lumbago i wypadniecie dysku to to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Lumbago? 10.11.06, 10:07 wyszukiwarka na urlopie? pl.wikipedia.org/wiki/Lumbago Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: Lumbago? 10.11.06, 18:55 Hmmm, to pewnie zależy od autora, ale znam takich którzy zdecydowanie różnicują te dolegliwości. Swoją drogą oba te słowa są używane zwykle w literaturze w "". Odpowiedz Link Zgłoś
lolipopp Re: do repair 10.11.06, 18:58 repair skocz do forum.2p bo tego jarka N już nie można czytać. Daj tam swój rozsądny głos bo ludzie są " tumanieni" pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: do repair 10.11.06, 21:06 Hem poszukaj, próbowałem kiedyś :-). Zresztą nie tylko ja, dwoje "terapeutów manualnych" znam co się poddało :-) Jak masz ochotę to napisz do mnie na priv gazetowy. R Odpowiedz Link Zgłoś
korek80 Re: do repair 10.11.06, 23:28 Repair,czy nierowne kosci miednicy moga dawac takie symptomy bolowe jak dyskopatia L5S1? Odpowiedz Link Zgłoś
korek80 Re: do repair 10.11.06, 23:44 Abek,jak w takim razie odroznic czy to dyskopatia czy nierowne biodra,czy jest to mozliwe bez pomocy Mri i czy nastawianie kregoslupa jak przy dyskopatii moze pogorszyc sprawe jezeli bol pochodzi z bioder? Odpowiedz Link Zgłoś
abek2 Re: do repair 11.11.06, 14:10 ból promieniujący od stawów krzyżowobiodrowych jest bardzo podobny do dyskowego i różnicowanie ich jest trudne,ale nie ma nic wspólnego z badaniem MRI.Jeśli chodzi o stawy biodrowe to czasem można odróżnić już po wywiadzie (badanie fizykalne oczywiście trzeba przeprowadzić) Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: do repair 11.11.06, 12:31 > Repair,dobrze powiedziałem? Wręcz znakomicie, tylko ciekawe po ile whiskey byłeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyriax Re: do repair 11.11.06, 13:45 Witam NAJTĘŻSZE GŁOWY tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: do repair 11.11.06, 14:47 > Witam NAJTĘŻSZE GŁOWY tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam akurat słabą głowę :-) Odpowiedz Link Zgłoś