inka_k 26.04.07, 11:07 witam.może mi ktoś napisze nazwe preparatu ktory zawiera magnezi potas.....dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka_k Re: Magnez+potas 26.04.07, 13:04 dziękuje wszystkim za odpowiedz....byłam w aptece i kupiłam aspargin forte bierze sie 2xdziennie po 1 tabl Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Magnez+potas 26.04.07, 21:26 jeśli kupiłaś asparagin forte uniphar to (wszystkie serie) jest on wycofany z rynku przez GIS. ja bym go nie zażywała. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu70 Re: Magnez+potas 26.04.07, 13:07 pomidory, kapusta, kalafior, ziemniaki, brokuły, fasola, orzechy, pestki dyni, slonecznika, cieciorka, sałata, pietruszka, marchewka, por, seler, jabłka, śliwki, soczewica, soja, groch, rzodkiewka, rzepa, papryka, ryż, kasze, owoce sezonowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
prow-or Re: Magnez+potas 27.04.07, 11:14 Witaj bezsensu70 ;) Lejesz miód na moje serce. Naiwna kobieto, kto dzisiaj "bawi się" w zdrową dietę. Piguła to bardzo wygodny i tani sposób, poza tym wszędzie reklamowany. Mimo preferowania zdrowej diety, także przeze mnie, odpowiem na pytanie inka_k. Zawsze warto się zastanowić czy warto eksperymentować na własnym organizmie różnego rodzaju preparatami. W związku z tym warto przeanalizować skład takiego preparatu. Google to dobre narzędzie, które należy w tym celu wykorzystywać. Znam nazwę jednego godnego polecenia, ponieważ naturalnego preparatu zawierającego magnez (sporo tego tam) i potas a także kilka innych. ONYX PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu70 Re: Magnez+potas 27.04.07, 11:21 no witam, masz rację z tą moją naiwnością. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_k Re: Magnez+potas 27.04.07, 14:04 masz racje że może ten onyx plus jest lepszy ,ale nie wszystkich stać na jego kupienie Odpowiedz Link Zgłoś
prow-or Re: Magnez+potas 27.04.07, 16:45 inka_k napisała: > masz racje że może ten onyx plus jest lepszy ,ale nie wszystkich stać na jego > kupienie Jeżeli znajdziesz kogoś, kto go sprzedaje to z pewnością dowiesz się, że każdego stać Odpowiedz Link Zgłoś