gibuniu 04.10.07, 15:21 Wiem że to od kręgosłupa, ale czy nie ma na to lekarstwa?Zanim dobiegnę do toalety to siusiu mam w już w gaciach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: Siusianie :( 04.10.07, 16:27 A skąd przypuszczenie, że od kręgosłupa?? I może trochę lepiej opisz swój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Siusianie :( 04.10.07, 16:28 a może to jednak nie jest od kręgosłupa?? nie umiem wytwnioskować czy jesteś kobietą czy mężczyzną.. ale jeżeli kobietą to może to jest z powodów ginekologicznych?? Odpowiedz Link Zgłoś
gibuniu Re: Siusianie :( 06.10.07, 19:59 Ginekologicznie wszystko jest w porządku, tak lekarz ostatnio powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Siusianie :( 06.10.07, 21:04 Dobrze, ale napisz, ile wydalasz tego moczu? dużo czy mało? więcej w dzień, czy w nocy? Czy nie możesz zdążyć do łazienki, zdarza ci się "popuszczać' mocz, mimo że pęcherz nie jest przepelniony? Byłas z tym u neurologa? Odpowiedz Link Zgłoś
gibuniu Re: Siusianie :( 07.10.07, 12:02 Rano po wstaniu z łóżka kieruje się do toalety i po drodze "gubię" wszystko dopuki nie usiądę na muszlę. Tzn. nie mogę się wstrzymać, bo cały czas leci. A w dzień też muszę biec do toalety jak mi się chce bo leci. Cały czas chodzę z wkładkami. Zdarza mi się też zmoczyć gdy podbiegnę, schodzę ze schodów, coś dźwignę, śmieję się mocno itp.Neurolog mówiła że to od kręgosłupa chorego(mam mocne zwyrodnienie całego kręgosłupa łącznie z jego przepukliną).I chodzi mi o to czy nie ma na to lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
marynia37 Re: Siusianie :( 08.10.07, 07:22 Przyczyną nietrzymania moczu są najczęściej pasożyty bytujące na mięśniu zwieraczu. Ta dolegliwość jest jaszybciej leczona aparatem zapper (wystarczy najtańszy).W ok 95% przypadków wyleczenie następuje po jednym dniu (!!!0 użycia aparatu zapper.Ale dla pewności można go użyć kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Siusianie :( 08.10.07, 09:37 marynia37 napisała: > Przyczyną nietrzymania moczu są najczęściej pasożyty bytujące na > mięśniu zwieraczu. A robaki bytujące w twojej głowie już zapperem usunęłaś ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Siusianie :( 09.10.07, 09:04 marynia37 napisała: > Przyczyną nietrzymania moczu są najczęściej pasożyty bytujące na > mięśniu zwieraczu. Kim jesteś, że tonem znawcy tematu oznajmiasz tak wierutne bzdury? > Ta dolegliwość jest jaszybciej leczona aparatem zapper (wystarczy > najtańszy).W ok 95% przypadków wyleczenie następuje po jednym dniu > (!!!0 użycia aparatu zapper.Ale dla pewności można go użyć kilka dni. Fakt, że żyjesz w swoim własnym, odmiennym od rzeczywistego świecie mając mózg zaprogramowany przez brednie z książek różnych nawiedzeńców jak Hulda Clark nie oznacza, że jesteś kimkolwiek kogo warto słuchać. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie - propagowanie niedziałającego na nic urządzenia jako lekarstwa na większość trapiących ludzi chorób to dowód umysłowej aberracji. Odpowiedz Link Zgłoś