Dodaj do ulubionych

co na zarost?

01.03.09, 01:29
mam 20 lat i zero zarostu, ledwo mikroskopijny. co mogę zrobić, żeby w końcu
urósł? są jakieś preparaty? byłem u kilku lekarzy, mówili żebym czekał. tylko
ile tak mogę czekać?
Obserwuj wątek
    • piotr_86 Re: co na zarost? 05.03.09, 20:33
      no jeśli bardzo Ci zależy to jest taki preparat Minoxidyl, nazwa handlowa np.Loxon.
      • tacx Re: co na zarost? 09.03.09, 07:29
        > no jeśli bardzo Ci zależy to jest taki preparat Minoxidyl, nazwa handlowa np.Lo
        > xon.

zaje...a rada. może nizoral ma do tego kupić? za zarost odpowiedzialne są
        hormony. jak ma niski testosteron to nigdy nie będzie miał normalnego zarostu.
        czasem jednak ludzie mają takie predyspozycje że nigdy nie zarosną i z tym nic
        już sie nie zrobi
        • piotr_86 Re: co na zarost? 09.03.09, 20:34
          Tak, ja też doskonale wiem co odpowiada za porost włosów w okolicach
          androgenowych. Przecież nie napiszę mu że ma sobie wstrzyknąć testosteron bo
          wszyscy wiemy że takiej opcji nie będzie mógł sobie zrobić. Wybacz że nie
          trafiam do Ciebie z tą radą, ale nie jest moją winą że stosowanie hipotensyjnego
          preparatu który stracił swoje znaczenie jako lek systemowy i skupiono się na
          jego w gruncie rzeczy działaniu niepożądanym jakim jest porost włosów w
          miejscach, za które odpowiada testosteron. W każdym razie można to wykorzystać.
          Ketokonazol nie za bardzo mu się przyda...
    • rezurekcja Re: co na zarost? 09.03.09, 21:44
      Jezeli jestes blondynem, to zarost mozesz miec bardzo slaby,
      delikatny.
      • liv112 Re: co na zarost? 10.03.09, 19:03
        nie nie jestem blondynem :/ czytałem o tym loxonie,ale to skórę głowy się
        stosuje, poza tym sporo ponoć może wywołać efektów ubocznych. może mam jednak
        niski testosteron, bo np. jestem chydy oraz siłą nie grzesze
    • paranormalny Re: co na zarost? 10.03.09, 22:42
      Uważam, że na zarost najlepiej nadaje się klata:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka