Gość: Marta IP: *.sroda-stara.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:17 Czy jest taka możliwość że jeden węzeł chłonny może być większy od drugiego chodzi mo o węzeł pod żuchwą.Nie boli mnie nic.Czy taka moja natura?Czy raczej mam się martwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruiner Re: Węzły chłonne-pytanko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.03, 20:56 Prawy jest zawsze wiekszy i bardziej wyczuwalny od lewego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Węzły chłonne-pytanko? IP: *.sdh.sk.ca 19.12.03, 21:00 Taka twoja natura. Jak kiedys spotkasz sie z lekarzem na wizycie to niech to zobaczy juz tak naprawde na wszelki wypadek bo to wyglada na norme. Ale nie sadze bys musiala juz teraz leciec do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
madaso Re: Węzły chłonne-pytanko? 20.12.03, 23:18 Jeżeli zawsze tak było to nie ma się czym martwić, tak samo jeśli powiększył się w czasie choroby, a jeśli węzeł powiększył się nagle w pełnym zdrowiu to lepiej zasięgnąć porady lekarza - to przecież nie boli a juz na pewno nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś