luisalon 22.09.09, 15:22 gdzie poza tym forum i alegro moge kupic używana gondole Moon do wózka Casualplay? Co prawda mam jeszcze troszke czasu do porodu, ale narazie tylko pojawiaja sie czarne i szare, a ja wolalabym inny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shinee5 Re: gondola Moon 22.09.09, 16:46 A ile masz do porodu? Ja mam gondolkę moon w kolorze oliwkowym. Z tym, że będę ją chciała sprzedac dopiero gdzieś za półtora miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
luisalon Re: gondola Moon 22.09.09, 18:57 chcę kupic przed porodem, czyli najpózniej 05.10. bo chchciałabym jeszcze przeprac gondolke, . A oliwkowy to jest taki żółto- musztardowy kolor(taką mam spacerówke) czy jescze jakis inny? Najchętniej to obejrzałabym gondolkę przed zakupem, czy mogłabym i gdzie? Prosze przeslij mi na maila zdjecie oraz cenę luisalon@onet.eu Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shinee5 Re: gondola Moon 22.09.09, 22:06 No tak, to jest ten kolor, który opisałaś. Fotki dopiero muszę zrobić. Jutro je wyślę wraz z informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś