mieeke 07.10.09, 20:22 Dziewczyny, kupiłam Maclarena Techno i niestety nie mam dość siły żeby otworzyć szelki w wózeczku. masakra. Może coś zle robię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaciha Re: maclaren techno -szelki 07.10.09, 21:33 Pewnie masz nowego Maclarena z tym kolkiem po srodku? Musisz rownoczesnie nacisnac srodek tego kolka z przodu i z tylu. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: maclaren techno -szelki 08.10.09, 10:58 ja bym powiedziała że trzeba mocno nacisną ale raczej z boku tego kółka niz po środku :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: maclaren techno -szelki 08.10.09, 11:08 Hmmm ja naciskam po srodku i sie otwieraja- ale przyznam, ze musze sie chwilke naszarpac wiec sprobuje z boku :) Na razie wozek stoi w szopie po wczorajszym deszczu- jest tak mokry, ze wyglada jakby wpadl do rzeki :) Odpowiedz Link Zgłoś
1axa Re: maclaren techno -szelki 09.10.09, 10:59 Trzeba mocno nacisnąć z boku kółka, jednocześnie od góry i od dołu.Ja na początku tez miałam z tym problemy ale teraz już jest ok Odpowiedz Link Zgłoś