okru-szki 28.10.09, 21:55 zastanawiam sie nad wózkami nomadem lub solo. Który jest wg Was bardziej godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: jane nomad czy solo 29.10.09, 08:46 Zależy czego od wózka oczekujesz. Ja szukalam wózka bardzo małego po złozeniu, koniecznie z jedną rączką i choc troszke w stylu PegPerego Atlantico (bo taki mialam dla starszego syna i bardzo go chwaliłam). Kupilam Jane Carrera Pro (poprzednik Solo, ale chyba malo sie różnią od siebie). I jestem bardzo zadowolona. Składa sie super, jest malutki po zlozeniu. Synkowi w nim wygodnie (ma 12,5 miesiaca). Super sie prowadzi, podbija sie tez fajnie, jest zwrotny, dobrze wyważony, ma regulowaną rączkę wiec i ja mająca 165 cm i mąż 180 cm nie mamy problemu z prowadzeniem. Ma regulowany podnozek, oparcie rozklada sie prawie na plasko (patrz zdjecia), budka jest duza i mozna ją mocno naciągnąć wiec jak pada, wieje to super chroni dziecko. Jak na taki wózek ma spore koła i amortyzację zadowalającą. No ja tam jestem z niego zadowlona i to bardzo. Carrera Pro - zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś