margo-5 29.03.10, 19:19 szukam spacerówki wyglądem podobnej do x-landera xa tylko węższej i lżejszej możecie coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-bast Re: Pomocy.... 29.03.10, 20:19 bebidoo by knorr wyglada podobnie, ciezko bedzie znalezc spacerowke z podobnymi kolami a lekka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Pomocy.... 29.03.10, 20:21 Może Mutsy transporter ? albo Emmaljunga nitro ?, choć tu o podobieństwie trudniej mówić. A. Odpowiedz Link Zgłoś
margo-5 Re: Pomocy.... 30.03.10, 10:26 dzięki, najlepszy dla mnie jest HERQULES ale trochę drogi :( chciałabym kupić coś do 1200 zł. Może jeszcze jakieś pomysły??? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Pomocy.... 30.03.10, 10:45 może Casualplay Vintage? www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=987 albo PegPerego Uno. On co prawda ma negatywne opinie jeśli chodzi o jazdę z przełożoną rączką, ale Xlander wogóle nie ma przekłądanej więc nie musisz z tego korzystać. Na pewno lżejszy, przodem do kierunku jazdy będzie jeździł dobrze: www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=634 oczywiscie są jeszcze Jane Nomad i Concord Fusion - sporo lżejsze od XA, ale obydwa droższe niż 1200 zł... co do Herqulesa, gdybyś się jednak na niego decydowała to w tym sklepie jest moim zdaniem duża promocja - za 1450 zł jest komplet z gondolą, śiworem i torbą: www.90n.pl/sklep/product/p/1085/herqules,4-spin,oferta,specjalna.html Odpowiedz Link Zgłoś
margo-5 Re: Pomocy.... 30.03.10, 11:26 dzięki za pomysły pooglądam je sobie może uda się coś wybrać faktycznie dobra promocja jest ma Herqulesa tylko że ja potrzebuję samą spacerówkę. Dlaczego te lepsze wózki są takie drogie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kjp83 Re: Pomocy.... 30.03.10, 11:49 ja polecam babyactive q. Miałam xa i właśnie Q. Prowdzenie dla mnie porównywalne q dużo lżejsze i dużo mniejsze po złożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
margo-5 Re: Pomocy.... 30.03.10, 16:57 no właśnie muszę zobaczyć na żywo babyactive bo mi się też podoba i cena dużo niższa a to kolejny + dzięki, nie mogę znaleźć wagi tego wózka ale poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
margo-5 do kjp83 30.03.10, 18:18 napisz mi proszę jeszcze czy buda nie jest za nisko w tym wózku bo oparcie ma tylko 40 cm więc nie za dużo i czy dziecko nie uderza głową w budę, czy dziecku nie jest tam ciasno bo szerokość i głębokość siedziska nie są za duże, czy dziecki 3 letnie zmieści się do tego wózka? badzo Ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kjp83 Re: do kjp83 31.03.10, 15:00 To niestety jest mała wada tego wózka. Buda jest w normie, oparcie ma z tego co kojarze 44- 45 cm. I właśnie ze względu na oparcie zmieniłam wózek. Nie było tragedii, mąż mówił że wymyślam, rodzina się śmiała a mi to przeszkadzało. Drobnemu 2-latkowi lekko wystawała główka, troche mniej jak połowę główki, ale nie było problemu z budą, że za nisko. Z tego co obserwuje na mieście babydream sprint ( w naszym mieście strasznie dużo tych wózków) oparcie jest duzzooo mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś