biljana 14.04.10, 22:12 Może ktoś może odsprzedać? Czas oczekiwania na nową to 6 tygodni, a mała szaleje na każdym spacerze, bo ją razi w oczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramo-na1 Re: szukam parasolki do Teutonii 14.04.10, 23:44 A może kup taką uniwersalną? Do mojego Mistrala S pasowała właśnie taka. Właściwie ucieszyłam się, że nie inwestowałam w oryginalną, bo okazało się, że budka radzi sobie bardzo dobrze ze słońcem a parasolka mnie denerwowała. W sumie użyłam jej dwa razy - pierwszy i ostatni ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fifka01 Re: szukam parasolki do Teutonii 15.04.10, 09:18 Weź dzieciątko w wózek i idź na spacer do sklepu z wózkami. Na miejscu z pewnością dopasujesz do swojego wózka jakąś uniwersalną parasolkę. Chyba, że mieszkasz w małej miejscowości i nie masz dostępu do sklepu. W takim razie znajdź sklep w iternecie i zadzwoń, zapytaj czy mają jakaś uniwersalną parasolkę ktorą sprawdzili, że pasuje do twojego wózka. A potem zammów ja w necie. A w czasie oczekiwania możesz Teutonię zamontować budą w tył lub przód i odwrócić dziecko od słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
ags81 Re: szukam parasolki do Teutonii 15.04.10, 09:48 parasolka jest beznadziejna-uzylam ja raz i lezy gdzies w garazu.. super sprawdza sie daszek -www.malusin.pl/teutonia-colorit- 2010-daszek-przeciwsloneczny-p-435.html daszek mocuje sie za pomoca 2klipsow-uzywam go do sprita i maca xt polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś