Dodaj do ulubionych

HARTAN TOPLINE S, GRACO SYMBIO, MISTRAL S co kupic

13.05.10, 11:06

To moja trójka faworytów , po długich trudach szukania :)

HARTAN TOPLINE S
dino.sklep.pl/nowy/hartan-topline-s-spacgondola-kombicabrio-2010-220169-4013-p-7703.html
wydaje się być dużym wózkiem i bardzo dobrze amortyzowany :)

GRACO SYMBIO
mamaija.pl/index.php?CategoryID=0&TargetByProducent=graco&DepartmentID=23&ProductID=1478
www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-wielofunkcyjne&ProductID=13872&producer=graco
jeżeli chodzi o wygląd najbardziej mi się podoba i dużo dodatkowych funkcji,ale słyszałam że bardzo słaba amortyzacja i małe siedzisko oraz gondolka :(

MISTRAL S
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1082&%3CosCsid%3E
w tym zestawieniu kolorów bardzo mi się podoba, przemawia zanim 3letnia gwarancja i fajna w spacerówce klima tak siateczka z tyłu , no i bardzo podobny do Hartana nie wiem tak naprawdę czym sie te dwa modele różnią bo wizualnie wyglądają tak samo,no po za firmą.

A wy jaki byście wybrały :) ?
dodam,że dla mnie najważniejsze są duże pompowane koła dwa przednie obrotowe(tylko 4kołowy,bez podwójnych kółek), przekładana rączka - awaryjnie używana <ale być musi obowiązkowo ;) > i siedzisko oraz duża gondola najlepiej z regulowanym zagłówkiem.

aaa i jeszcze jedno czy faktycznie w MISTRALu S i HARTANie jest krótkie oparcie w wersji spacerowej?

Obserwuj wątek
    • emma6666 Re: HARTAN TOPLINE S, GRACO SYMBIO, MISTRAL S co 13.05.10, 13:53
      ja bym nie wybrała żadnego.
      teutonie są za twarde dla noworodka i sporo mam szybko szuka wózka z lepszą
      amortyzacją. Osobiście nie mam przekonania do małych kółek z przodu. Ani do
      wózków marki graco
    • nena2013 Re: Hartan Topline S 06.05.14, 19:24
      Oto lista wózków, które były badane (wraz z oceną, którą uzyskały teście pod kątem obecności szkodliwych substancji):
      * Bugaboo Cameleon - ocena dostateczna
      * Teutonia Mistral S - niedostateczna
      * Zekiwa AluCross - dostateczna
      * Hartan Topline S - dostateczna
      * ABC Design Turbo 6 S - niedostateczna
      * Brio Go - niedostateczna
      * Herlag Sportwagen Rimini - niedostateczna
      * Babywelt Pro 4 S - niedostateczna
      * Emmaljunga Nitro City - niedostateczna
      * Hauck Cicagho air - niedostateczna
      * I'coo Plasma Coco - niedostateczna
      * Maxi- Cosi Mura 4 - niedostateczna