0kobra
13.05.10, 11:06
To moja trójka faworytów , po długich trudach szukania :)
HARTAN TOPLINE S
dino.sklep.pl/nowy/hartan-topline-s-spacgondola-kombicabrio-2010-220169-4013-p-7703.html
wydaje się być dużym wózkiem i bardzo dobrze amortyzowany :)
GRACO SYMBIO
mamaija.pl/index.php?CategoryID=0&TargetByProducent=graco&DepartmentID=23&ProductID=1478
www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=wozki-wielofunkcyjne&ProductID=13872&producer=graco
jeżeli chodzi o wygląd najbardziej mi się podoba i dużo dodatkowych funkcji,ale słyszałam że bardzo słaba amortyzacja i małe siedzisko oraz gondolka :(
MISTRAL S
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1082&%3CosCsid%3E
w tym zestawieniu kolorów bardzo mi się podoba, przemawia zanim 3letnia gwarancja i fajna w spacerówce klima tak siateczka z tyłu , no i bardzo podobny do Hartana nie wiem tak naprawdę czym sie te dwa modele różnią bo wizualnie wyglądają tak samo,no po za firmą.
A wy jaki byście wybrały :) ?
dodam,że dla mnie najważniejsze są duże pompowane koła dwa przednie obrotowe(tylko 4kołowy,bez podwójnych kółek), przekładana rączka - awaryjnie używana <ale być musi obowiązkowo ;) > i siedzisko oraz duża gondola najlepiej z regulowanym zagłówkiem.
aaa i jeszcze jedno czy faktycznie w MISTRALu S i HARTANie jest krótkie oparcie w wersji spacerowej?