maminka22 14.05.10, 18:57 Prosze o ogólne uwagi na temat tego wózeczka. Jak się go prowadzi np. n aterenak pozamiejskich? Czy gondola jest w miare duża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maminka22 Re: CONECO TOLEDO- opinie proszę 14.05.10, 19:06 Zna może ktoś wymiary gondoli? Potrzebuje wózek na zimę na teren raczej leśny niż miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: CONECO TOLEDO- opinie proszę 14.05.10, 22:53 miałam go w 2008 roku--wiec wymiarów n ie pamietam--ale gondolaa jest wąska i to bardzo--ale moj młody mimo wszystko jezdził w gondoli od sierpnia do lutego--a urodził sie...4.300. Z wóżka byłam zadowolona-tzn. z głębokiego--bo spacerówka do niczego- -bynajmniej dla mojego syna--bardzo płytka,pałąk tez w złym miejscu-- -spacerujac musiałam obserwowac małego zeby nie wychylił sie i nie wypadł--(bo niestety moje dziecko zapiete w pasach-gónych wariowało)- -zmieniłam go w kwietniu,czyli jak młody miał 9 mies.kupiłam ridera- baby design--niby spoko--fakt siedzisko głebokie-wygodne,młody mógł bez pasów siedziec spokojnie i nie bałam sie ze wypadnie--ale teraz znowu pod koniec kwietnia zmioeniłam wózek--ridera--na sprinta--i jestem mega zadowolona(no ale uzywke w super stanie kupiłam za 180 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: podbijam wątek 17.05.10, 14:06 przeciez na aukcjach na allegro maja wymiary podane--a jak nie to dzwon do coneco--podadzą ci napewno:)wiem tylko ze jest wąska i mała- -mniejsza niz w x-landerze.Moj jezdził do 6 mies. ale tak jak śledz w puszce--(tylko ze on zawsze spał na spacerze) Odpowiedz Link Zgłoś
maminka22 Re: podbijam wątek 18.05.10, 12:08 na allegro właśnie niepodają a ni na stronie coneco ( chodzi o wymiary gondoli), więc niepozostaje mi nic innego jak zadzwonic do nich. Dzieki za odzew. Czekam na kolejne opinie na temat wózeczka. Odpowiedz Link Zgłoś