lesny_duszek 02.06.10, 10:18 Pomóżcie proszę - jak reguluje się amortyzację w jedo Fyn, bo nie mam pojęcia :( dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzyy6 Re: Jedo Fyn 4DS - amortyzacja 02.06.10, 10:41 na tej osi gdzie jest hamulec pod spodem przy kazdym tylnim kole jest taki dzyndzol ktory sie przestawia dosc ciezko chodzi wiec trzeba troszku sily Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Jedo Fyn 4DS - amortyzacja 02.06.10, 12:25 Mam ten wózek od soboty, ale pojeżdżę dopiero za ok. 2 miesiące. Powiedzcie na przyszłość, po co się reguluje tę amortyzację? W jakich warunkach ma być miękka, a w jakich twarda? Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Jedo Fyn 4DS - amortyzacja 02.06.10, 20:00 ja od poczatku jezdzilam tylko na miekkiej zmienilam na twardsza dopiero wtedy gdy mala przesiadla sie do spacerowki i kiedy zaczela jezdzic przodem do kierunku jazy bo wtedy ciezar poszedl na tyl i amortyzacje a mala rosla robila sie ciezsza i wtedy troche wozek siadal wtedy zmienilam i jest super nie jest twardo nadal jest super amortyzowany i nie siada, kiedy jezdzila tylem do kierunku nie bylo potrzeby zmiany Odpowiedz Link Zgłoś