sylki 28.07.10, 07:26 allegro.pl/item1167170917_bugaboo_frog_spacerowka.html Jak myslicie? Niestety nie widac jak wyglada cała tapicerka, a Pan niekoniecznie odpowiada na maile :/ o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:19 bardzo stara wersja froga Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:23 Za nowszą pewnie musiałabym zapłacić więcej, pytanie, czy się opłaca? Zawsze mogę jeszcze dokupić cosik takiego allegro.pl/item1165169165_nowy_spiwor_budka_i_wkladka_bugaboo_super.html o ile oczywiście będzie pasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:26 Co do ceny to Ci nie doradzę, bo zupełnie się nie znam. Ale jeżeli chodzi o tą aukcję, jeżeli zdjęcia są tak zrobione,żeby nic nie było widać a kontakt ze sprzedającym jest znikomym to daruj sobie. Może jest coś, co chce ta osoba ukryć. Woli nie odpowiadać na maile i czeka na jelenia który kupi bez pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:33 Ten brak kontaktu nieco mnie niepokoi. Może jeszcze się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:37 A na tych zdjęciach żadnych szczegółów nie widać. Opis też taki skromniutki. Kusi, bo to sama spacerówka, ale ja bym się bała. Chyba, że Pani odpowie na maile i dośle więcej zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 09:42 No i tak to właśnie jest, jak człowiek sie napali, a nie ma do wydania 1500-2000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 10:33 Znam to, znam! Teraz jestem ostrożniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 15:05 nie bardzo widze gdzie ten frog ma hamulec ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 15:14 Faktycznie... Jakby bez hamulca ten wózek:/ Koniecznie zapytaj o to sprzedawcę! Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 15:24 Dam sobie spokój, sprzedawca po raz kolejny olewa potencjalnego kupującego (pewnie czeka na łosia, co pytań zadawać nie będzie) Poza tym, na moim forum rówieśniczym koleżanka zwróciła mi uwagę na dość istotną rzecz, jest to model frog, a budka i wkładka jakby od cameleona, bądź innego modelu froga, generalnie rzecz biorąc, sam wózek jest jeszcze ze starym logo. Na all jest model geko (zielony) wiem, ze nie najnowszy, ale widać, że bardzo zadbany, więc mam porównanie jako takie, co do stanu. Jeżeli nie będę miała co najmniej 1500 zł, to chyba nie ma nawet co podchodzić do zakupu :( Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 16:01 Gecko to jeszcze starszy model niz frog ale stan tego z allegro jest lepszy niz froga choc cena wysoka jak za gecko - ja swojego cameleona planuje sprzedac za okolo 2 tys tylko na jesieni bo mam dwa wozki bugaboo a tu za gecko tyle wolaja - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 16:08 Wg. mnie wózek nie wart swojej ceny. Agnes gratuluję dzidziusia. Byłaś już na spacerku? Jak się jeździ - spełnił Twoje oczekiwania? Ja swojego też sprzedaję jesienią. Co kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: bugaboo - opłaca sie? link 28.07.10, 16:28 Dziekuje , dziekuje bylam na spacerku i wozek rewelacja plynie po chodniku jestem zadowolona bardzo :) Ja sprzedaje Bugaboo bo kupilam dwa jeden mam nowy i drugi kupilam uzywany (ten bedzie do sprzedania) bo jak wspominalam wczesniej lece do PL we wrzesniu i balam sie brac swojego nowego do samolotu wiec wyslalam go paczka do PL a tutaj jezdze uzywanym ktory zostanie wyslany do PL zaraz po moim wyjezdzie - ale nowego zostawiam dokupic mam zamiar bee plus -aby miec do auta na szybko. Co do fotelika masakra nie moglismy tej bazy dobrze zamontowac jak wychodzilismy ze szpitala- a jak Ty zamontowalas moze jakies cenne porady ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc co do uzytkownika allegro 28.07.10, 16:37 To jest chyba jeden z tych przekrestasow o ktorym pisalam ze podbija ceny bugaboo na swoim nicku bo widze ze towar ten sam wczesniej handlowal tylko rowerami na tym nicku obecnym a teraz dolaczyl wozki a na starym koncie nie sprzedaje nic jak moja znajoma go postraszyla - wiec lepiej omijac z daleka takich sprzedajacych Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: co do uzytkownika allegro 28.07.10, 16:56 Agnes, a ty swojego będziesz w PL sprzedawać? Bo jak tak, to może do tego czasu udałoby mi się uzbierać pieniądze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: co do uzytkownika allegro 28.07.10, 17:35 tak bo ja tylko stelaza uzywam w usa a materialy te uzywane juz poszly do PL jak wyjade to maz pakuje wozek i wysyla do pl on jest z fleece baza bezowa a gora pomarancz mam gdzies zdjecia jak ja go kupowalam bo babka mi przesylala na mejla tylko byl przybrudzony i go wypralam Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: co do uzytkownika allegro 29.07.10, 00:34 Agnes, mąż zamontował bazę jak w instrukcji, tylko mocno podociągał - czyli standard. Ja nawet nie zabierałam się za to. Fotelika używam codziennie i super się sprawdza. Poszukam gdzieś link na youtube.com z którego mąż skorzystał, by utwierdzić się w przekonaniu, że dobrze zamontował. Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: didis bylabym wdzieczna za link 29.07.10, 14:45 www.youtube.com/watch?v=v5Oskgb508Y&feature=related My korzystaliśmy z tego filmiku. To nie maxi cosi, ale akurat baza instalowana jest dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś