Dodaj do ulubionych

spacerówka dla 2 latka

12.10.10, 18:33
Jak w tytule myślę o zmianie wózka. Mam jane carrera c. Na moje obecne chodniki ma za małe kółka i boje się zimy bo poprzednią byłam przez dwa miesiące uziemiona. Spacerówka musi być szeroka bo znając temperament mojego synka (ucieka) to pojeździ jeszcze tą i kolejną zimę. Nie musi być lekka bo mam wózkownię i nosić nie będę. Musi mieć mocno nasuwaną budkę. W jane nasuwam aż do pałąka. Koniecznie skrętne koła i lekka w prowadzeniu. Jane mogłam prowadzić jedna ręką. Czy ktoś mi coś doradzi? :D
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: spacerówka dla 2 latka 12.10.10, 20:04
      Może cos z Baby jogger? City mini (mniejsze koła) lub elite (większe koła)
      • saras-wati Re: spacerówka dla 2 latka 12.10.10, 20:27
        też pomyślałam o elite;)
    • pandziksa Re: spacerówka dla 2 latka 13.10.10, 19:47
      a coś co ma cztery koła? :)
      • mamaly Re: spacerówka dla 2 latka 13.10.10, 21:36
        x-lander xa
    • emasis Re: spacerówka dla 2 latka 14.10.10, 12:59
      jak coś znajdziesz sensownego, to napisz koniecznie, ja narazie dla 2-latki stawiam na Concorda Fusion, bo mi dziecko wysrosło z Jedo Vedi i szukam czegoś co się będzie równie lekko prowadzić :)
    • variuss Re: spacerówka dla 2 latka 14.10.10, 13:22
      ja tez dla 2 latka czegos szukam, mega terenowego, czyli na zimę i w góry
      na razie moj typ to uzywany Quinny Freestyle 3XL Comfort

chociaż znalazłam tez dobre opinie o Out n About Nipper, niedostępnym u nas niestety
      BJ city elitte kusi, ale troche za drogi jak na wózek, który bedę zostawiać w bloku na parterze
      alejeżeli u ciebie budka jest priorytetem, to mysle ze Elitte byłby super
      • variuss Re: spacerówka dla 2 latka 14.10.10, 13:28
        X lander XA nowsza wersja ma fajna, duża budę, duże koła i jeżeli nie przeszkadza ci waga i wymiary po zlożenu to tez byłaby fajna opcja
    • saras-wati Re: spacerówka dla 2 latka 14.10.10, 14:04
      A może emmaljunga scooter?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka