Dodaj do ulubionych

Jedo fyn 4ds- instrukcja?

13.01.11, 10:32
Kupiłam na allegro używany ale niestety nie dostałam do niego instrukcji montażu.
Czy ktoś wie może czy jest gdzies w necie miejsce, z którego można ją ściagnąć?
Albo czy któraś życzliwa i dysponująca czasem forumowiczka mogłaby zeskanować swoją i ją podesłać na maila?
Byłabym nieskończenie wdzięczna :)
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • posh_emka Re: Jedo fyn 4ds- instrukcja? 13.01.11, 18:06
      Nie mam skanera ale powiem ci tyle,że z instrukcją od tego wózka tak jak i bez niej- żadna różnica bo Jedo się nie wysiliło jeśli chodzi o tą kwestię. Ale mam wózek- w razie czego wal śmiało to odpowiem na pytania jak masz problem z montażem.
      • wroblica Re: Jedo fyn 4ds- instrukcja? 13.01.11, 20:37
        Poradziłam sobie, na szczęście. Miałam problem z wypięciem budy z gondoli :)
        I faktycznie, udało mi się pożyczyć instrukcję. Do niczego by sie nie przydała! W każdym razie dziękuję za ofertę pomocy :)
        • fil.ona Re: Jedo fyn 4ds- instrukcja? 13.01.11, 20:54
          jak mogę zapytać za ile kupiłaś wózek , chcę sprzedać taki sam model 3 funkcyjny
          • wroblica Re: Jedo fyn 4ds- instrukcja? 14.01.11, 08:48
            Pewnie.
            Dałam 950 zł za zestaw 3w1 z fotelikiem Maxi Cosi Cabriofix. Całość jeszcze przez rok jest na gwarancji. No i wózek jest w stanie idealnym:)
            Z doświadczenia powiem ci, że o ile zamierzasz wystawiac wózek na aukcji, to ogromne znaczenie mają zdjęcia przedmiotu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka