francais-m
05.04.11, 19:18
witajcie,
szukam i szukam wymarzonej parasolki i totalnie zgłupiałam
nie wiem czy lepiej kupić nowego TWISTA za 500zł czy używane (roczne) SI za prawie 600zł - nowy model z nieodczepianym pałąkiem, brak koszyka
znalazłam jeszcze ZOOPERa MAMBO ale w ogóle nic nie można znaleźć na jego temat w internecie, nawet na stronie aukcji nie wiele tych informacji...
początkowo przeznaczałam na spacerówkę do 300zł (myślałam np. o DELTIM DELTI LIV czy MILLY MALLY JOKER) jednak zagryzłam zęby i postanowiłam, że ten wózek to ma być strzał w 10, żeby nie kupować zaraz drugiego, bo mąż mnie chyba z chałupy wyrzuci ;-)
czego oczekuję od wózka? jak najmniejszy jak najlżejszy, ale dobrze radzący sobie po nierównej nawierzchni, amortyzowany, z rozkładanym oparciem do pozycji leżącej, składany w parasolkę, i porządnie wykonany rzecz jasna, ma starczyć nam już do końca, będzie służyć na wypady do miasta czy do rodziców na wieś, na wakacje, w maju najprawdopodobniej mamy przed sbą lot samolotem i to kolejny argument by zakupić parasolkę (obecnie posiadamy dużego i ciężkiego x-landera xa)
w twiście ogromnie mi się podoba ta duża buda z wentylacją, dzięki której nie będzie trzeba cyrkować z parasolką a zarazem kolejnym wydatkiem
w si podoba mi się to że jest malutki, lekki i ma pojedyncze koła, choć obawiam się tych kółek z tyłu, ponieważ miałam już wózek b.dobrej firmy, chwialony z pojedynczymi kołami z tyłu, które się po prostu po czasie zaczęły rozjeżdżać na boki podczas jazdy do tyłu
o mambo właściwie nic nie wiem, chyba go już nie produkują bo nie nic na stronie producenta, sprzedawca ma do mnie zadzwonić udzielić dodatkowych informacji...
poradźcie mi proszę, a może macie zupełnie inne propozycje?