31.07.11, 20:45
Co sądzicie o wózkach tej firmy? Chcę zakupić parasolkę coto baby soul, ale nie znalazłam opinii na jej temat. Może Wy pomożecie?
Obserwuj wątek
    • anianiekasia Re: Coto baby 29.12.11, 11:03
      Ja mam fotelik SOUL z CoTo i jest super. Szkoda że nie widzę w ich ofercie czegoś dla starszych dzieci (siedzisk do samochodu). Ale może coś się pojawi.
      • berciunia1 Re: Coto baby 29.12.11, 12:11
        fotelik firmy no name może być albo ładny i mieć extra design i kolorki - nie gwarantuje jednak BEZPIECZEŃSTWA a foteliki mają spełniać tylko ten warunek- inaczej nadaja się do użytku domowego jako "leżaczek"
        co do parasolki to ie wiem - sama nie miałam ale widziałam kilka na wakacjach-dlatego nie pomogę. ze swojej strony mogę polecić np cybex onyx :)
        • berciunia1 Re: Coto baby 29.12.11, 12:20
          jeśli masz serio ograniczony budżet to dość chwalony był delti liv- ma super budę, i dobrze się podbija. www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-liv swojego czasu sporo jeździło POLO TRAVEL CONECO podróbka maclarena- miałam dwie znajome wyjątkowo zadowolone z tego modelu.
          są to tanie wózki ale mają jakieś opinie i sporo pozytywnych
          • krooowka Re: Coto baby 29.12.11, 15:15
            coto baby to podobno nie producent tylko importer, tak mi powiedział pan w sklepie z wózkami. więc nie ryzykowałam i kupiłam Inglesinę Trip :) Strzał w 10tkę!
            • Gość: kakakaka Re: Coto baby IP: 91.90.191.* 16.05.14, 14:08
              haha, a myślisz ze inglesina to nie jest importowana? heheh, pewnie produkowana w fabrykach w australii albo usa, tam jest najtaniej :))

śmieszą mnie takie teksty, ludzie chca dobrą cenę ale nie może byc "importowane". tylko akurat chińczyk robi wszystko, even iphone :)
              • Gość: MamaKaroli Re: Coto baby IP: *.internetia.net.pl 16.05.14, 16:17
                Tak, to prawda że inglesina też jest importowana (chyba z Chin) ale to jest produkcja na zamówienie Inglesiny, wg ich projektu i pod ich marką - firmy produkującej wózki i znanej od lat, a że można produkować taniej niż we Włoszech to Chiny - proste. Będą się więc wystrzegali całkowitej tandety bo na markę się pracuje latami..

Inaczej sprawa ma się z firmami które z założenia są tylko importerami. Kazdy moze zamówić z chinskiego katalogu odpowiednią ilość badziewia, dokleić własne logo i już ... tak więc mamy Coneco, Cotobaby, Babydesign i wiele innych... marka żadna bo jutro można sprzedać ten sam wózek pod inną nazwą "polskiego producenta".

Autorka poprzedniego posta dobrze zrobiła wybierając wózek. Zapewne będzie zadowolona i sprzeda kolejnemu użytkownikowi.
                • Gość: djanuska Re: Coto baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 16:43
                  MamaKaroli - zupełnie się z Tobą zgadzam.
                  O wózkach co to baby(baby desing,baby merc-jedno i to samo, chińszczyzna) było już w sąsiednich wątkach.
                  • Gość: kakakaka Re: Coto baby IP: 91.90.191.* 26.05.14, 15:57
                    ha, no ok, tylko mimo wszystko za markę Inglesina trzeba zapłacić min. 2x więcej (marketing nie jest za darmo). To bardzo ale to bardzo proste.
                    Czyli właściwie jest to ogólnie przyjęta prawda - jak masz kasę na wydanie to tylko sky is the limit. Jak nie masz- warto się rozejrzeć za tańszymi odpowiednikami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka