Dodaj do ulubionych

fotelik na stelaż BEZ adapterów

04.03.12, 15:25
na jakie wózki(stelaże) mozna zamocowac fotelik samochodowy BEZ uzycia dodatkowych adapterow??
potrzebuje na pilnie dla kolezanki w ciazy a ja juz nie w temacie od paru lat ;)
podpowiedzcie prosze.
p.s.nie ma znaczenia firma czy markowe czy nie,ale raczej nie mega-drogi wozek.
Obserwuj wątek
    • berciunia1 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 04.03.12, 15:30
      chicco na wszystkie wielofunkcyjne przypinasz fotelik bez adapterów. foteliki 3 i 4 * więc nie jest źle
    • thea19 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 04.03.12, 19:21
      mura ma jedne adaptery do gondoli i fotelika. sa zawsze w komplecie z wozkiem
      • patatajowa Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 04.03.12, 21:02
        czyli ma adaptery a mi chodzi wózek bez adapterów a dodatkowo to jest właśnie ta za wysoka półka cenowa.
        a coneco v4 chameleon? sa sprzeczne opisy w aukcjach?ktos wie?
        • tereferefretka Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 04.03.12, 22:07
          nie wiem co to za problem wpiac adaptery na klik. niestety fotelik coneco (w moim przekonaniu) nie spelnia wymogow bezpieczenstwa,bo nie byl sprawdzany w testach zderzeniowych.
          mura meda-drogim wozkiem nie jest,wiec nie demonizujmy(oczywiscie zalezy co dla kogo znaczy drogie-ja polecam uzywane wozki-wiadomo,na nowych sie duzo traci)
          zdecydowanie lepsza mura uzywana niz nowe coneco.

ja mialam bebe confort creatis,na stelaz trophy nie bylo adapterow,ale fotelik mial takie" zęby" do wpinania, ktore mi zachaczaly kanape w samochodzie.
          • kbern Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 05.03.12, 00:34
            roan marita jest bez adapterów, wyciąga się takie bolce- co też nie jest wygodne- chyba już z dwojga złego wolałabym adaptery i maxi cosi z bazą do samochodu- bo męczenie się z pasami i motanie tego fotelika za każdym razem przyprawiało mnie o mdłości :)

podobnie co coneco roan nie ma testów zderzeniowych
          • patatajowa Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 05.03.12, 07:40
            używany wózek nie wchodzi w grę.co do testów nie będę się wypowiadac to nie fotelik i wózek dla mnie. dodam jeszcze ze większości droższych marek na żywo w Rzesz nie uświadczy a znajoma "w ciemno" nie kupi.
            gdyby jeszcze ktos cos wiedział o wózku i foteliku bez adapterów to bardzo prosze o wpisy :)
            • hanna79 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 05.03.12, 10:31
              Na wózki CasualPlay montuje się foteliki (oczywiście tej samej firmy) bez użycia dodatkowych adapterów. Tylko zbyt tanie to one nie są...
        • thea19 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 05.03.12, 21:12
          adaptery sa czescia wozka, nie trzeba ich zdejmowac, w niczym nie przeszkadzaja wiec w czym problem?
          uzywana mura 3w1 chodzi po 1,5-1,8tys, to cena nowego niezbyt dobrego wozka z kiepskim fotelikiem
          • patatajowa Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 06.03.12, 10:43
            a widzisz, to tego nie wiedziałam ;)
            gdy mnie sama temat jeszcze interesował pare lat temu to kazdy stelaz aby złożyc trzeba było zdjac najpierw adaptery.
            • lesia28 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 06.03.12, 11:09
              w murze adaptery są jakby integralna częścią stelaża (sama jestem trochę leniwa i to rozwiązanie właśnie mi bardzo odpowiada), zakłada się je raz i służa do montowania i gondoli i fotelika zarazem , a demontujesz je dopiero gdy chcesz zainstalować spacerówkę
              http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1629&<osCsid>
              w srodku oferty jest filmik i pokazane jak to działa
    • alundra79 Re: fotelik na stelaż BEZ adapterów 05.03.12, 13:59
      Inglesina np. Magnum
      CAM np. COMBI ...
      Bebecar np. Vector
      itd...
      ..tylko te ceny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka