Dodaj do ulubionych

Virgo Dynamic Baby

18.06.12, 17:49
Witam, czy może któraś z Pań użytkuje wózek Virgo Dynamic Baby 3w1 lub 2w1? W moim odczuciu, po wizycie w sklepie wózek lekki, zwrotny, z dużą gondolą, łatwością zmiany gondoli na spacerówkę lub fotelik zdecydowanie zachęca do kupna tylko opinii brak. Może któraś z Was pomoże?
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Virgo Dynamic Baby 18.06.12, 20:52
      nie znam(wujek google chyba także,albo zle podalas nazwe)
      , ale jesli to jest to o czym ja mysle, to polecam wozek,skoro sie podoba+ bezpieczny fotelik, ktory nie jest styropianowa atrapą fotelika,jakich wiele w zestawach 3w1 5w1 czy 16w1.

jak cos jest do wszystkiego,to z reguły jest do niczego.

wiec wozek, plus adapter, fotelikow godnych polecenia jest wiele, recaro, romer, maxi-cosi, cybex,graco

ale nie no name z zestawu.
      • beemyself Re: Virgo Dynamic Baby 19.06.12, 09:38
        W tym rzecz, ze wujek google nic nie wie o wozkach tej firmy oprocz tego, ze: "Marka DynamicBaby oficjalnie zadebiutowała na Poskim rynku w październiku 2011 roku". Na stronie producenta narazie wspomniane sa tylko foteliki. Tylko, ze fotelikiem w tym zestawie nie jestem zainteresowana. Sklaniam sie ku Maxi-Cosi, ktory (podobno) mozna dolaczyc do wozka za pomoca adapterow. Interesuja mnie tylko i wylacznie opinie o wozku i jego trwalosci. Pani w sklepie bardzo zachwalala ale jak to panie w sklepie sa niedokonca wiarygodne (?).
        • tereferefretka Re: Virgo Dynamic Baby 19.06.12, 09:40
          no,raczej wiarygodnosci bym sie po nich nie spodziewala, one maja sprzedawac,a nie mowic prawde ;)
          • 86kasia86 Re: Virgo Dynamic Baby 20.06.12, 13:55
            forum kilka wątków niżej :)
            forum.gazeta.pl/forum/w,22462,136528153,136528153,Dynamic_Baby_Virgo.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka