Dodaj do ulubionych

Wózek Cybex Priam

IP: *.146.72.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.16, 22:30
Dzień dobry,
Czy ktoś z Was jest użytkownikiem wózka Cybex Priam?
Zastanawiam się nad jego zakupem, bardzo mi się podoba, ale słyszałam wiele negatywnych opinii na temat braku amortyzacji.
Czy ktoś mogłyby się wypowiedzieć ?
Obserwuj wątek
    • Gość: MartaA Re: Wózek Cybex Priam IP: 37.228.251.* 02.12.16, 09:30
      Witam, też właśnie się nad tym wózkiem zastanawiam ciężko znalesc opinie raczej opisy a to nic nie mówi.. więc także dołączam się do pytania bo właśnie to mnie najbardziej zastanawia jak działa w nim amortyzacja:) pozdrawiam
    • Gość: Mama Re: Wózek Cybex Priam IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.16, 12:54
      Jestem posiadaczką tego wózka od 2 miesięcy. Jeśli szukasz wózka z amortyzacją to nie jest to wózek dla ciebie.
      • Gość: hasan Re: Wózek Cybex Priam IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.17, 22:27
        wozki zakupione po marcu 2017 maja nowa rame zwana priam II i ona posiada pelne amo przod i tyl. Cybex nie trabi o tym aby nie wkurzac tych co zakupili rame w pierwszej wersji
        • Gość: kubusiowy Re: Wózek Cybex Priam IP: *.fbx.proxad.net 30.04.17, 13:20
          czy mozesz podac informacje na temt tej nowej ramy albo jakies strony internetowe?
    • thea19 Re: Wózek Cybex Priam 25.04.17, 19:45
      no tak, chcialas kupic maybacha za milion ale wybralas wygodniejsza fabie za 30tys
      • Gość: MamaKaroli Re: Wózek Cybex Priam IP: *.internetia.net.pl 25.04.17, 20:52
        Nie, nie ... chcia zareklamować "fabię" tylko absolutnie nie zna sie na samochodach i wpisała sie w wątku o maybachu bo wydawał się ok :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka