Dodaj do ulubionych

Deltim premier?

12.12.04, 19:57
Czy ktoś używa wózka Deltim premier? właśnie zastanawiam się nad jego
zakupem...czy ktoś mógłby wyrazić opinię na ten temat?
Obserwuj wątek
    • aga1004 Re: Deltim premier? 13.12.04, 14:23
      niestety nie miałam premiera ale mialam bobo wiem że te wózki świetnie sie
      sprawdzająn zwłaszcza gondola spacerowka do ok,1,5 roku pózniej dziecko chce
      sobie wychodzić samo z wózka a i tak jest już ciężkie wiec wysoko trzeba je
      podnosić ondola jest obszerna mi służyła przez 7 miesięcy potem spaceróka myśle
      ze skretne koła ułatwią jazde choć i tak te wózki mają dobrze wywarzony stelaż
      sama zastanawiam sie nad tym wózkiem dla drógiego dziecka
      • czerska Re: Deltim premier? 13.10.05, 16:06

ja mam i używam premiera juz 13 miesięcy. Generalnie jestem zadowolona -
        skrętne koła są przydatne, jak spaceruje się po chodniku bądź ulicy. W terenie
        i po śniegu, trzeba je blokować. Godna pochwały jest naprawdę duża, obszerna
        gondola, któa słuzyla nam z powodzeniem jako łóżeczko, na wyjaeździe jak Iga
        miała 6 miesięcy. Spacerówka tez jest oki.
        Jednak z perspektywy czasu, gdybym miała kupować drugi raz to wybrałabym deltim
        focus - w zamian za skrętnew koła w premierze :-) "Sylwetka" focusa bardziej mi
        się podoba i jest mniejszy po złożeniu.
        Pozdrawiam
        Karolina mama Igusi
        • marietta_janowicz Re: Deltim premier? 18.10.05, 10:54
          Używam Premiera już ponad rok. Genialna gondola - mieści się nawet duże dziecko
          ze śpiworkiem. Ma niestety kilka wad - przede wszystkim stelaż trzeba
          samemu 'ponaciągać" bo przy zablokowanych kółkach może wózek mocno ściągać
          (przy skrętnych zawsze można to ściąganie skontrować)i czasem podokręcać śruby -
          bo przynajmniej w moim egzemplarzu wózek co jakiś czas skrzypiał. Ale są to
          niewielkie niedogodności w porównwniu z komfortem dziecka i rozsądną ceną
          Pozdrowienia
          Marietta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka