kruntz 12.12.04, 19:57 Czy ktoś używa wózka Deltim premier? właśnie zastanawiam się nad jego zakupem...czy ktoś mógłby wyrazić opinię na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1004 Re: Deltim premier? 13.12.04, 14:23 niestety nie miałam premiera ale mialam bobo wiem że te wózki świetnie sie sprawdzająn zwłaszcza gondola spacerowka do ok,1,5 roku pózniej dziecko chce sobie wychodzić samo z wózka a i tak jest już ciężkie wiec wysoko trzeba je podnosić ondola jest obszerna mi służyła przez 7 miesięcy potem spaceróka myśle ze skretne koła ułatwią jazde choć i tak te wózki mają dobrze wywarzony stelaż sama zastanawiam sie nad tym wózkiem dla drógiego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
czerska Re: Deltim premier? 13.10.05, 16:06 ja mam i używam premiera juz 13 miesięcy. Generalnie jestem zadowolona - skrętne koła są przydatne, jak spaceruje się po chodniku bądź ulicy. W terenie i po śniegu, trzeba je blokować. Godna pochwały jest naprawdę duża, obszerna gondola, któa słuzyla nam z powodzeniem jako łóżeczko, na wyjaeździe jak Iga miała 6 miesięcy. Spacerówka tez jest oki. Jednak z perspektywy czasu, gdybym miała kupować drugi raz to wybrałabym deltim focus - w zamian za skrętnew koła w premierze :-) "Sylwetka" focusa bardziej mi się podoba i jest mniejszy po złożeniu. Pozdrawiam Karolina mama Igusi Odpowiedz Link Zgłoś
marietta_janowicz Re: Deltim premier? 18.10.05, 10:54 Używam Premiera już ponad rok. Genialna gondola - mieści się nawet duże dziecko ze śpiworkiem. Ma niestety kilka wad - przede wszystkim stelaż trzeba samemu 'ponaciągać" bo przy zablokowanych kółkach może wózek mocno ściągać (przy skrętnych zawsze można to ściąganie skontrować)i czasem podokręcać śruby - bo przynajmniej w moim egzemplarzu wózek co jakiś czas skrzypiał. Ale są to niewielkie niedogodności w porównwniu z komfortem dziecka i rozsądną ceną Pozdrowienia Marietta Odpowiedz Link Zgłoś