Dodaj do ulubionych

trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3

12.12.05, 23:24
Solidne ,drogie ale wydają się mercedesami wśrod wózków. Czy sprawdzą się nie
tylko jako spacerowki.Wydają się być następcami zachwalanego Quinny speedi.
Obserwuj wątek
    • pyza_uk Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 13.12.05, 10:46
      O Buzz zaczely krazyc niezbyt pochlebne opinie - ten wspanialy, nowatorski
      mechanizm czest sie zacina, albo sklada/rozklada w czasie jazdy. Nigdy tego
      wozka nie posiadalam, wiec tylko powtarzam opinie z forow angielskich (np.
      jednej mamie otworzyl sie w bagazniku, innej czesciowo zlozylo sie siedzenie w
      czasie jazdy, tak ze dziecko zostalo wystrzelone prawie jak z katapulty...).
      Wlasnego zdania nie posiadam, bo tak jak pisalam, niegdy wozka nie testowalam,
      natomiast wyglada slicznie :-)
      • kaka_h Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 13.12.05, 12:59
        Też nie mam tego wózka (mam Quinny speedy i nie jestem z niego zadowolona) ale
        słyszałam wiele złych opinii na temat tego wózka nawet w sklepie z wózkami od
        sprzedawcy.
        • kk_pysiak trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 15.12.05, 12:10
          Quinny Buzz jest śliczny, jedyny mankament że nie rozkłada sie do pozycji lezącej.
          • pyza_uk Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 15.12.05, 12:59
            Buzz ma 5 pozycji, w tym lezaca, Zapp ma tylko jedna...
            www.quinny.com/buzz/video.html
            www.quinny.com/buzz/#
            Oczywiscie ta lezaca nie jest taka jak gondola, tylko jak w spacerowkach, ale
            jest :-)
            • asiek1109 Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 06.02.06, 13:37
              Witam. Mam Buzza i jestem bardzo zadowolona. To ze sie komus rozlozyl to chyba
              przez nieodpowiednie uzywanie, poniewaz w czasie jazdy powinno sie go zapinac.
              Jesli sie tego nie zrobi nic dziwnego ze przy malym ruchu zacznie sie
              rozkladac. Wlasnie o to w nim chodzi.
              • basiurek2 Re: trójkołowce:do asiek1109 06.02.06, 19:19
                mam ogromną prośbe-właśńie zamówilam buzza, chce tez zamowic gondole do niego
                ale nie oryginalna quinny buzz tylko x-lander słyszałam ze pasuje do niego
                jeśli wiesz prosze potwierdz mi czy pasuje gondola x-lander do buzza?????!!!!!
                niestety w sklepie nie mieli tej gondoli zeby mi pokazac czy pasuje-a moze i
                mieli ale po co mieli pokazywac skoro x-lander jest prawie 2,5 razy tansza od quinny
                prosze odpowiedz mi bo piszesz ze masz buzza
                chętnie tez poslucham opini i rady o tym wozku
                pozdrawiam
    • kajak75 Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 06.02.06, 17:01
      A czy przy takiej zimowej pogodzie spacerowka dla 7-8 miesicznego dziecka nie
      jest zbyt odkryta?. i czy buzz nie jest za waski ( w porownaniu ze speedy?)
      • femian Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 04.04.06, 17:15
        Buzz ma wygodne całkiem szerokie siedzisko, wydaje mi się, że nawet wygodniej
        się siedzi dziecku niż w Quinny Freestyle. sprawdziłam, mój 4 letni synek w nim
        sobie mógł wygodnie siedzieć. Ma rozkładany podnóżek, ale dziecko w w pozycji
        lezącej nie może nóg całkiem wyprostować lecz leży z nogami lekko ugiętymi w
        kolanach. Ale wydaje mi się, że przy starszym dziecku nie jest to wielki
        mankament. Dla niemowląt to raczej lepiej używać gondolki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka