ulenka1971 12.12.05, 23:24 Solidne ,drogie ale wydają się mercedesami wśrod wózków. Czy sprawdzą się nie tylko jako spacerowki.Wydają się być następcami zachwalanego Quinny speedi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 13.12.05, 10:46 O Buzz zaczely krazyc niezbyt pochlebne opinie - ten wspanialy, nowatorski mechanizm czest sie zacina, albo sklada/rozklada w czasie jazdy. Nigdy tego wozka nie posiadalam, wiec tylko powtarzam opinie z forow angielskich (np. jednej mamie otworzyl sie w bagazniku, innej czesciowo zlozylo sie siedzenie w czasie jazdy, tak ze dziecko zostalo wystrzelone prawie jak z katapulty...). Wlasnego zdania nie posiadam, bo tak jak pisalam, niegdy wozka nie testowalam, natomiast wyglada slicznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_h Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 13.12.05, 12:59 Też nie mam tego wózka (mam Quinny speedy i nie jestem z niego zadowolona) ale słyszałam wiele złych opinii na temat tego wózka nawet w sklepie z wózkami od sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_pysiak trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 15.12.05, 12:10 Quinny Buzz jest śliczny, jedyny mankament że nie rozkłada sie do pozycji lezącej. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 15.12.05, 12:59 Buzz ma 5 pozycji, w tym lezaca, Zapp ma tylko jedna... www.quinny.com/buzz/video.html www.quinny.com/buzz/# Oczywiscie ta lezaca nie jest taka jak gondola, tylko jak w spacerowkach, ale jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1109 Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 06.02.06, 13:37 Witam. Mam Buzza i jestem bardzo zadowolona. To ze sie komus rozlozyl to chyba przez nieodpowiednie uzywanie, poniewaz w czasie jazdy powinno sie go zapinac. Jesli sie tego nie zrobi nic dziwnego ze przy malym ruchu zacznie sie rozkladac. Wlasnie o to w nim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
basiurek2 Re: trójkołowce:do asiek1109 06.02.06, 19:19 mam ogromną prośbe-właśńie zamówilam buzza, chce tez zamowic gondole do niego ale nie oryginalna quinny buzz tylko x-lander słyszałam ze pasuje do niego jeśli wiesz prosze potwierdz mi czy pasuje gondola x-lander do buzza?????!!!!! niestety w sklepie nie mieli tej gondoli zeby mi pokazac czy pasuje-a moze i mieli ale po co mieli pokazywac skoro x-lander jest prawie 2,5 razy tansza od quinny prosze odpowiedz mi bo piszesz ze masz buzza chętnie tez poslucham opini i rady o tym wozku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 06.02.06, 17:01 A czy przy takiej zimowej pogodzie spacerowka dla 7-8 miesicznego dziecka nie jest zbyt odkryta?. i czy buzz nie jest za waski ( w porownaniu ze speedy?) Odpowiedz Link Zgłoś
femian Re: trójkołowce: Quinny buzz i Chicco Trio s3 04.04.06, 17:15 Buzz ma wygodne całkiem szerokie siedzisko, wydaje mi się, że nawet wygodniej się siedzi dziecku niż w Quinny Freestyle. sprawdziłam, mój 4 letni synek w nim sobie mógł wygodnie siedzieć. Ma rozkładany podnóżek, ale dziecko w w pozycji lezącej nie może nóg całkiem wyprostować lecz leży z nogami lekko ugiętymi w kolanach. Ale wydaje mi się, że przy starszym dziecku nie jest to wielki mankament. Dla niemowląt to raczej lepiej używać gondolki. Odpowiedz Link Zgłoś