hanzik77 22.03.06, 11:30 Witam wszystkich. Zna ktoś może wózek Samer firmy Retrus? Zastanawiam się czy dla mojego prawie 11-miesięcznego Mikołaja byłby odpowiedni. Wolałabym coś z przekładaną rączką ale ten prezentuje się ok. Bardzo proszę o odzew! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanzik77 Re: Retrus Samer - Czy ktoś zna? 22.03.06, 11:31 Zapomniałam wkleić link: retrus.biz/13,kategoria.html?PHPSESSID=d8ea1fad7cc7b4de32e1b423b8da2263 Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Nikt nie zna tego wózeczka? 24.03.06, 12:43 Może chociaż o firmie ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Ponawiam 26.03.06, 22:29 Naprawdę nikt nic nie wie na temat tego wózeczka lub chociaż firmy??? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
retrus Re: Ponawiam 27.03.06, 19:18 Witam ! Dlaczego Pani nie napisała bezpośrednio, można przesłać dodatkowe zdjęcia i ewentualny opis :) widzę że woli Pani na około :) tak się zainteresowałem Pani walką o jakąś odpowiedź że aż założyłem specjalnie konto aby móc troszkę popisać :) troszkę na ten temat wiem - proszę o ewentualnego e-maila to coś może pomogę :) ps. mam zasadę nic na siłę więc nie namawiam Pani do kupna taka decyzja zawsze leży po stronie klienta może inne zdjęcia na www.retrus.com Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Re: Do Pana Darka 27.03.06, 22:08 Witam serdecznie! Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Pisałam na obydwa adresy zamieszczone na stronie www.retrus.pl/index1.htm (niedawno bo trzy dni temu) - odpowiedzi spodziewałam się w tym tygodniu. W między czasie mailowałam ze sprzedawcą z Allegro (efik1) i dostałam odpowiedzi na moje pytania. Jednak jestem z tych mam co jak nie dotkną to nie uwierzą. Bardzo chciałabym zobaczyć wózeczek w realu a do Częstochowy mam za daleko. Poza tym na forum szukałam użytkowników bo wiadomo w czasie eksploatacji wychodza wszystkie zalety jak i wady. Na jaki adres mam pisać w razie pytań ( a pewnie będzie ich jeszcze sporo)? p.s. zdjęcia na stronie www.retrus.com oglądnęłam niestety nie znam niemieckiego :( a opis jest jak mniemam bardzo szczegółowy. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik77 Re: Do Pana Darka 27.03.06, 22:17 No tak. Głupie pytanie z tym mailem:) Pewnie na gazetowy. Napiszę coś wkrótce jak tylko poukładam sobie co jeszcze chcę wiedzieć. Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
retrus Re: Do Pana Darka 28.03.06, 17:10 proszę o e-mail na info@retrus.biz , muszę faktycznie coś sprawdzić bo coś z tymi e-mailami jest nie tak - wniosek sam na usta przychodzi trzeba czasami samemu do siebie wysyłać :) System był zmieniany a na www.retrus.biz jest jeszcze starszy model i faktycznie może coś przez przypadek nie idzie - sprawdzę to :) obecny jest na www.kinderwagen-retrus.de i taki sam ma pojawić się niebawem i w Polskiej wersji, niestety ten powinien działać w kilku językach ale są za duże przekłamania i zdecydowaliśmy się na piersze wdrożenie po Niemiecku to wszystko do nas idzie z zachodu a oni już kupują przez internet w Polsce jest narazie tak jak Pani napisała - mam same pytania gdzie mogę kupić :( bo jak nie dotknę to nie wierzę :) ot taka nasza natura i sam się nie dziwię ostatnio sam miałem ten problem, że kupiłem przez internet ale tam się okazało że na zdjęciu jedno a w przesyłce drugi i najgorsze że nawet za bardzo nie podobne. pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś