magii2 12.04.06, 11:13 Jeśli Wasze maluszki jeżdża w spacerówce Inglesina by Miko proszę podzielcie się wrażeniami:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama2miskow Re: Inglesina by Miko 17.04.06, 23:03 Fajny wózek. Bardzo dużo opinii o nim jest na forum Zakupy. Sama byłam bardzo blisko kupienia go - znam go z rodziny ale w wersji oryginalnej. No i tu jest jedyny minus. W wersji by Miko tzn z polską tapicerką - jakość tapicerki jest trochę gorsza niż oryginalna. Generalnie jednak mamy nie narzekają. Poza tym: amortyzacja super, składanie ok, waga też. Ja ostatecznie kupiłam inny - Jane Carrera - ale tylko dlatego że trafiłam na rewelacyjną okazję cenową - dużo taniej niz Inglesina. Gdyby nie to byłabym posiadaczką Inglesiny by Miko w kolorze oliwkowo - szarym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwta Re: Inglesina by Miko 20.04.06, 11:58 Ja mam właśnie ten wózek i jestem bardzo zadowolona.Świetnie zabudowany na zimę,super amortyzacja,lekii,świetnie się prowadzi jedną ręką no i co dla mnie ważne rozkłada się do spania.Ja woże moją córcie która ma trzy miesiące i jest rewelacja.Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś