Dodaj do ulubionych

Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL???

25.06.06, 10:31
Witam!

Termin porodu mam na koniec sierpnia, czas leci nieubłaganie a ja wciąż nie
wiem na który wózek się zdecydowac! Rozważam zakup nowego Drivera 4 XL lub
używany Mutsy (ze względu na cenę). Błagam pomóżcie, na który wózeczek się
zdecydowac? Może któraś z Was też miała taki dylemat?

Gusia1977
Obserwuj wątek
    • luna333 Re: Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL??? 26.06.06, 17:01
      ja mam driver 4XL - dzieć urodzony w sierpniu - zalety: budka ma wentylację - siateczkę - świetna sprawa bo dzieć ma wentylację i się nie dusi pod budką, wada - u mnie budka się dosyć głóśno rozkłada - tzn - pyka ale nie wiem czy to tylko mój wózek - sprawdź w sklepie, mówią ponoć że mała gondola - mój 4300 wagi spokojnie sobie jeżdził dopóki nie zaczął siadać, zaleta i wada - skrętna przednia oś - zaleta - bardzo sterowny w sklepie i na alejkach ale na mega wertepach oś zaczyna się skręcać jak jej się zachce - to samo się tyczy tego że nie da rady wózka ciągnąć za sobą za rączkę co utrudnia życie w autobusach np, wersja spacerowa da się przekładać siedzisko do przodu i tyłem do kierunku jazdy - to zaleta bo dzieć robi się zainteresowany otoczeniem i woli patrzeć na to co przed nim a nie na mamusię, przebiłam dętkę w kole ale w pirwszym serwisie rowerowym natychmiast wymieniono na nową. niezła amortyzacja, regulowana rączka - super, super się podjeżdża pod baardzo wysokie krawężniki.
      A tak wogóle to kupiłam używany i mimo tego jestem ogólnie zadowolona.
      • gonia101 Re: Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL??? 27.06.06, 08:36
        Ja też mam drivera 4xl i w sumie mogę go polecić! Też bałąm się czy nie za
        szybko wyrośnie z gondoli. Urodził się w październiku całkiem spory a w gondoli
        jeździł do 6 miesięcy. Do gondoli żadnych zastrzeżeń nie mam, była super. Do
        spacerówki jedno: ciążko regulować oparcie, ale reszta w porządku! Także
        polecam!
        pozdr
    • kjamroz3 Re: Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL??? 27.06.06, 12:50
      witam. a ja doradzę Ci coś innego. nie polecam drivera 4xl (po trzech
      miesiącach cały klekocze- ma go moja szwagierka)teraz ma ogromny żal że nie
      kupiła czegoś innego. ja kupiłam mutsy i mam porównanie. zupełnie inna jakość.
      naprawdę polecam. na allegro można kupić naprawdę w okazyjnej cenie i w
      idealnym stanie.pozdrawiam
      • gonia101 Re: Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL??? 27.06.06, 22:54
        Ja użytkuję drivera 8 miesięcy, codziennie. Nic nie klekocze i ogólnie wygląda
        jak nowy! Znam jeszcze kilka osób, które też go mają i są bardzo zadowolone.
        • luna333 Re: Mutsy Urban Rider czy Driver 4 XL??? 28.06.06, 08:57
          no mój jest użytkowany 19 m-cy i nie klekocze (jak wspominałam kupiłam używany)
          • malinka285 Mutsy Urban Rider 30.06.06, 09:13
            Witaj,
            termin mamy na 14 sierpnia - dziadkowie kupili nowy Mutsy Urban Rider - stelaż,
            gondola i spacerówka. Czekamy jeszcze na fotelik Mutsy Play.
            Myślę, że bedziemy zadowoleni.

Pozdrawiam
            • dzidzia_ch Re: Mutsy Urban Rider 30.06.06, 09:35
              jesli moge cos doradzic to do Mutsy warto dokupic na zime orginalny spiworek
              my mielismy kombinezon z workiem na nozki + koc zlozony na pol i Olence bylo
              troszke ciasno - urodzila sie pod koniec grudnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka