claudia84 28.08.06, 11:15 Witam! Postanowiłam spróbować tutaj. Czy któraś z Was mogłaby mi napisać, jak ściągnąć budę z gondolki, by móc ją później doczepić do spacerówki. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaesthes Re: Bartatina Classic - problem! 28.08.06, 22:19 1.trzeba odpiąć zatrzaski z tyłu budki 2.każda z dwóch okrągłych części służących do składania budki łączy się z gondolą za pomocą plastikowych zaczepów prostopadłych do osi wózka; należy nacisnąć poniżej tego "składacza budki", pod materiałem jest taka wystająca część; poprzez naciśnięcie łączenie się zwalnia, trzeba pociągnąć budkę do góry; z drugiej strony to samo Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Bartatina Classic - problem! 29.08.06, 00:15 Dziękuję!!! Jutro przetestuje:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asik_36 Re: Bartatina Classic - problem! 14.09.06, 19:26 czesc, wlasnie zastanawiam sie nad kupnem bartiny, czy moglabys napisac droga autorko jak oceniasz ten wozeczek? :) z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
slonko771 ja kupiłam jeszcze nie uzywam :) 17.09.06, 12:26 ale poogladałam ze wszystkich stron i mi sie podoba, miałam tylko chec na koła piankowe ale w sklepie akurat były tylko pompowane a nastepna dostawa była juz w nowej cenie oczywiscie wyzszej wiec zostały pompowane Odpowiedz Link Zgłoś
madzilove Re: ja kupiłam jeszcze nie uzywam :) 18.09.06, 15:54 Ja mam piankowe i jestem zadowolona,poza tym wozek 2kg lzejszy.Mozesz dokupic piankowe za okolo 80 pln. Odpowiedz Link Zgłoś