Dodaj do ulubionych

TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007

02.11.06, 15:01
dzwonilam do fabryki we wloclawku i pani powiedziala ze juz od listopada
dostepna kolekcja kolorow 2007
jako ze interesuje sie kolorami Fashion, sa dodane niebieski, granat i bez. a
wycofano zolty
img69.imageshack.us/img69/5906/teuttu2.jpg
img172.imageshack.us/img172/1489/teut2ba0.jpg
img247.imageshack.us/img247/9931/teut3oq0.jpg
img190.imageshack.us/img190/787/teut4lf3.jpg
img170.imageshack.us/img170/2476/teut5ik0.jpg
Obserwuj wątek
    • w1paula Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 02.11.06, 21:36
      A mnie i tak najbardziej podoba sie nasz czerwony Fashion.
      • alfa156 Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 03.11.06, 09:14
        a co sądzicie o tych wózkach. my palnujemy zakup spirit s3.
        • ninotshka Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 03.11.06, 12:51
          ja jestem zdecydowana na spirit s3
          wpisz w wyszukiwarke-bylo pare watkow o tym
      • 62028a Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 03.12.06, 12:56
        w1paula napisała:

> A mnie i tak najbardziej podoba sie nasz czerwony Fashion.
        Ja także jestem zainteresowana tymi wózkami i kolorami fashion.Oglądając zdjęcia Twojego Malucha widziałam chyba wozek o ktorym mówisz.Zastanawia mnie jedna rzecz,czy w środku bódka jest dodatkowo pokryta białym materiałem?Oglądajac nową kolorystykę nie ma tego drógiego materiału.Jeszcze jedno pytanie,czy na bódce jest kieszonka i czy łączyłaś kolory tapicerki?
        • w1paula Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 03.12.06, 22:07
          W kolorach fashion wnętrze budki ma taki sam kolor jak wierzch i bardzo fajnie
          to wygląda. Ni epamiętam jakie zdjęcia wstawiałam ale mogłaś widzieć tam inny
          kolorek (czerwono-czerny). Rozmawiałam z Panią z Teutonii i mówiła, że
          materiały do fashion sa zupełnie inne, lepsze gatunkowo. Potwierdzam. W fashion
          z 2006 roku nie ma kieszonki. Kieszonka jest w tych innych kolorach ale jak dla
          mnie średnio praktyczna, bo za duża i za głęboka i jak siedzenie rozłożone było
          na płasko i więcej rzeczy w kieszonce to budka "wchodziła" do środka wózka. Nie
          łączyłam kolorów. Na początku chciałam z czerwonym złączyć pomarańczowy ale
          jakoś sie rozmyśliłam i dobrze. Na zdjęciu ten kolorek jest taki fajny żywy a w
          zreczywistości taki zgaszony. Jak zamawiałam swój wózeczek to poprosiłam w
          Teutonii o dodatkowy materiał (dali bezpłatnie) i doszyję sobie kieszonkę.
          Zamówiłam normalnie w sklepie ale potem zadzwoniłam do Teutonii i poprosiłam,
          zeby wózeczek przysłali od razu do mnie i miałam szybciej wózeczek bo ominął
          sklep
    • ninotshka Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 06.11.06, 13:35
      oprocz fashion, sa kolory BARROCK
      wiecej na teutonia.de/ w zakladce Dessins
      • ninotshka Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 06.11.06, 13:40
        oraz nowy model wozka Spirit CS
        teutonia.de/shared/prod_img/Spi_X3_CS.jpg
    • pinik Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 14.11.06, 22:52
      Oj, a ja czekam na teutonie mistral S 2007 w czerwonym i doczekac sie nie moge.
      TEutonia (przynajmniej w Niemczech) ma z tym modelem niezle opoznienie...

Ma go ktos?
      • dzidzia_ch Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 04.12.06, 11:18
        ja tez mam czerwona teutonie ale teraz jak patrze na ten niebiesciutki...
        chyba lepiej by sie komponowal ze rozowymi ubrankami mojej Olenki :)))!
        no ale mamy czerwone porsche i jest super :)))!
        • pinik Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 05.12.06, 01:25
          A ja kupilam mistrala S w kolorze czerwonym z kolekcji 2007 i byl okropny! Inne
          wozki mam czerwone i kocham ten kolor, ale tu byl wyjatkowo brzydki odcien.
          Wymienilam na granat z bialo-kremowa lamowka. Wyglada o niebo lepiej.

Ale jak widze na ulicach, to kolekcja 2006 miala o wiele ladniejszy czerwony.

Za to w 07 wiele wadliwych czesci wozkow zostalo wymienionych.
          • 62028a Re: TEUTONIA - nowe kolorki !!!! kolekcja 2007 05.12.06, 09:03
            ten kolor czerwony o ktorym piszesz,że jest brzydki to jest z kolekcji fashion czy ten łęczony z granatem?Proszę napisz gdzie kupiłaśi i czy były duze problemy z wymianą.
    • magdulak1 Re: TEUTONIA - kolorki 2007 - na BoboWózki.pl - 8% 06.12.06, 10:14
      my zamówiliśmy dziś w sklepie BoboWózki, Mistrala S już z tej nowej kolekcji w
      chyba najładniejszym kolorze (przynajmniej dla nas:-), kolorze 2885
      skusiliśmy się w Bobowózki, bo mają już te nowości dobrze opisane na swojej
      stronie internetowej i tak jak zapowiadali dziś w ramach Mikołajek, dają dobre
      rabaty, na ich stronie www.bobowozki.pl jest nawet informacja o tym, na
      początek jest to 8%

magda i marcin
      • w1paula Re: TEUTONIA - kolorki 2007 - na BoboWózki.pl - 8 06.12.06, 21:21
        Gratuluję dobrego wyboru. Ja kupowałam w lipcu (chyba) w www.piotruspan.pl i
        dostalam 10% rabatu
        • tribeka Re: TEUTONIA -używam polecam 29.12.06, 10:38
          Mamy Teutonię SPIRIT kolor 2820 - od września. Wózek wygodny i baaardzo
          solidnie wykonany. Jestem zadowolona z zakupu, duża wygodna gondola, duże koła
          super się sprawdzają w terenie i na chodnikach.
          • jajciucha Re: TEUTONIA -używam polecam 29.12.06, 22:10
            My tydzien temu kupilismy twutonie mistral. Kolor z kolekcji 2006 udalo nam sie
            wygrzebac z magazynu,bo podobala nam sie najbardziej :) Pastelowy pomarancz z
            elementami kremowej skory-wyglada rewelacyjnie!!!!!! POLECAM :P
      • bianka44 Re: na BoboWózki.pl 19.12.18, 12:30
        Sklepu bobozakupy.pl nie polecam, kupiliśmy z mężem wózek i to był błąd, jak się zamawia owszem dzwonią upewniają się , rozmowa jest miła itd, jak jest problem z towarem nie ma z kim rozmawiać sklep umywa ręce, pani odsyła do innego pracownika pracownik nie oddzwania, sklep odsyła do serwisu a serwis do sklepu pomimo okresu gwarancyjnego, klienta traktują wrogo i niemiło, brak współpracy i jakiejkolwiek dobrej woli, brak odpowiedzi na maile i rozkładają ręce cóż.... NIE POLECAM TEGO SKLEPU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka