Dodaj do ulubionych

Spacerówka...

13.12.06, 13:17
Witam serdecznie.Dziewczyny proszę o radę odnośnie spacerówki...Mala ma 7
miesięcy i zdecydowaliśmy sie przesiąść na spacerówkę bo mam dość obecnego
(ciężki i ciągle coś sie sypie).Istotne są dla mnie w miarę duże koła i aby
był lekki.Cena tak 500-600złoty.Proszę o radę.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kaaaroo Re: Spacerówka... 13.12.06, 14:54
      Chicco ct 0.4:
      - podwójne, grube kółka o średnicy prawie 20 cm (przednie skrętne z blokadą,
      zdejmowane)
      - waga 9,5 kg, składa się jak parasolka
      - cena ok. 600 zł (na Allegro taniej)
      - można kupić w wersji z ciepłym śpiworkiem na zimę rozpinanym na dwoje,
      zamiast tradycyjnego ochraniacza na nogi (wierzch śpiworka też spełnia taką
      funkcję).
      Więcej na jego temat można znaleźć na forum przez wyszukiwarkę.
    • lidek0 Re: Spacerówka... 04.06.16, 23:02
      Oba powyższe wózki mają małe koła, dobry wózek to taki, który koła ma duże pompowane, skrętne koła z możliwością blokady np. Bebecar Stylo At El Magic. W spacerówkę warto zainwestować bo będziesz jej używać może nawet kolejne 2 lata, jak chcesz oszczędzić kup używaną. Wózki na dużych kołach do lekkich nie należą, ale wózki cięższe o niebo lepiej się prowadzi od lekkich.
      • myszka.92 Re: Spacerówka... 12.06.16, 23:56
        Mi podobają się wózki z Quinny- i nie chodzi tu tylko o ich wygląd, ale także jakość, niską wagę i wygodne użytkowanie :)
        • maly.minionek Re: Spacerówka... 18.07.16, 00:08
          mi tez odpowiada Quinny. nie ukrywam, ze zwrocilam na nie uwage z powodu calkiem fajnego designu... ale jak blizej zaczelam obczajac opisy producenta na stronie to zauwazylam, ze to nie jest ich jedyna zaleta :)
    • Gość: Kamila Re: Spacerówka... IP: *.centertel.pl 24.06.16, 15:25
      Sprawdz sobie Lonex Sport spacerówka jako jedyna ma obracane siedzisko i w wersji do spania naprawdę się leży! . koła pompowane w zestawie torba miskitiera i folia co prawda cena 720 zł ale jak za taki wózek z akcesoriami to moim zdaniem najlepszy wybór
      • thea19 Re: Spacerówka... 24.06.16, 21:27
        taaa, teraz widze badziew zaczyna w kazdym watku spamowac
        • lidek0 Re: Spacerówka... 25.06.16, 11:08
          Każda pisze o jakichś konkretnych modela nieomal w każdym wątku więc wg Twojego toku rozumowania wszystko to spamy - wyluzuj.
          • thea19 Re: Spacerówka... 25.06.16, 15:18
            W kazdym poscie z jednego ip polecany jest ten szmelc.
      • ela.dzi Re: Spacerówka... 25.06.16, 11:39
        Najlepszy wybór w porównianiu do jskich wózków ?
      • Gość: MamaKaroli Re: Spacerówka... IP: *.internetia.net.pl 25.06.16, 12:30
        Spam i dla niepoznaki pod różnymi podpisami :)
        reklama to raczej nieudolna, jako jedyna ma obracane siedzisko? wypina się z jednej strony i to wielka nowść? Proszę, to bajki dla naiwnych. A w innych wózkach w wersji do spania to się naprawdę nie leży tylko stoi zapewne :) :) :)
        W Każdym wątku ....
    • savannah81 Re: Spacerówka... 17.10.16, 22:46
      A ja proszę o w miarę szybką poradę i proszę by nie wypowiadały się osoby reklamujące jakąś markę bo zależy mi na odpowiedziach dziewczyn aktywnych na forum i które przetestowaly różne wózki :)
      Muszę szybko znaleźć jakąś niedrogą używaną spacerówkę (do 600 zł). Spacerówka z 2w1, która kupiłam jest beznadziejna wiec musze znaleźć coś innego. Moja długa córcia ma dopiero 5 miesięcy, a nie mieści się już do gondoli. Zależy mi na takich aspektach:
      - regulowany podnóżek
      - siedzisko montowane tyłem i przodem (i oparcie rozkładane na płasko)
      - w miarę zabudowana bo idzie zima i nie chce jakiegoś typu parasolka
      - myślę o używanej, do 600 zł

Z góry bardzo dziękuję :)
      • savannah81 Re: Spacerówka... 17.10.16, 22:53
        A tak w ogóle to (nie bijcie:) myślałam o Graco Evo, ale jak się tu naczytałam to zrezygnowałam. Podobał mi się tez Britax agile, ale siedzisko montowane tylko przodem do jazdy. Moja siostra ma x-landera q i sobie chwali, ale jest ich mało w ogłoszeniach więc jestem w kropce. Dodam, że potrzebuje jej (tej spacerówki :) już do końca okresu wózkowania. Dziękuję
        • ela.dzi Re: Spacerówka... 17.10.16, 22:57
          Mamas&Papas Solą a najlepiej Sola 2 - używaną Solę 2 kupiłam za 700 zł, a syn miał wtedy 3 miesiące. Szczerze polecam.
          • savannah81 Re: Spacerówka... 18.10.16, 12:31
            Dziękuję Ci dobra kobieto :))
          • slomciaaa Re: Spacerówka... 29.01.17, 16:11
            Czy woziłaś od razu synka? Czyli jak miał 3 miesiące? Bo kupiłam solę jako wózek do ch. I obawiam się czy będzie dobry dka takiego maluszka. ..
            • ela.dzi Re: Spacerówka... 29.01.17, 19:52
              Kupiłam w momencie, gdy syn miał 3 miesiące i od razu woziłam :) To bardzo wygodny wózek dla takiego malucha.
    • Gość: MamaKaroli Re: Spacerówka... IP: *.internetia.net.pl 27.01.17, 18:50
      A jaką ma wysokość oparcia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka