ola1319 22.01.07, 21:18 czytam wasze opinie na temat wózka urban rider i jestem kompletnie zdezorientowana.czy możecie określić się czy faktyczni warty jest tych pieniędzy i kupna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alis33 Re: posiadaczki wózka mutsy 28.02.07, 13:39 czy nik już nie posiada tych wózków? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: posiadaczki wózka mutsy 28.02.07, 15:45 nie jest wart! mialam i drugi raz bym go napewno nie kupila ale zaraz pewnie odezwie sie chor oburzonych glosow bo posiadaczki mutsy(oprocz mnie) fanatycznie bronia jego zalet :))))! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: posiadaczki wózka mutsy 01.03.07, 09:24 Zgadzam sie ze nie jest. Zamieniam na Teutonie, juz zamowilam. Odpowiedz Link Zgłoś
magkon1 Re: posiadaczki wózka mutsy 01.03.07, 09:08 Ja mam i zamieniłabym go na żaden inny - dla mnie jest rewelacyjny i warty każdej zotówki jaką za niego zapłaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: posiadaczki wózka mutsy 01.03.07, 09:41 kazdy wózek ma swoje wady-ma tez i mutsy (rączka)ale ja nie zamieniłabym go pomimo to na żaden inny(mówię o mutsy 4rider). nie ma wózków idealnych -jak ktoś nastawia sie na idealny to po dłuższym użytkowaniu często niemiło się rozczarowuje. P-O-L-E-C-A-M tylko jak juz kupujesz to moze lepiej kup najpierw sama gondole i jak bedzie CI odpowiadal to potem dokup spacerowke tak najlepiej moim zdaniem jest sprawdzic i za duzo nie wydac lub stelaz+nosidełko Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: posiadaczki wózka mutsy 01.03.07, 10:10 szalaput3 napisała: nie ma wózków idealnych -jak > ktoś nastawia sie na idealny to po dłuższym użytkowaniu często niemiło się > rozczarowuje no nie wiem uzytkuje teutonie mistral bardzo intensywnie od prawie roku i zadnych wad nadal nie widze :)))! dla mnie jest to wozek idealny! a co do mutsy to rzeczywiscie lepiej kupic na poczatek sama gondole i stelaz Odpowiedz Link Zgłoś
asiamamusia mistral 01.03.07, 10:15 A miałaś wersję z gondolą czy tylko spacerówkę? I jesli mogę spytać: ile kosztował twój mistral? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś