Dodaj do ulubionych

CONECO, BABY DREAMS- pomocy:-)

22.02.07, 09:51
może ma ktoś wózek coneco trafic
lub baby dreams rider lub travel i moze mi coś powiedzieć o tych wózkach,
planuję zakup któryś z tych wózków dla swojego synka, który ma 13.5msc i wazy ok 11kg

czekam na recenzje:-)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • weroiga O to samo chciałam zapytać :) 22.02.07, 10:55
      Mnie się jeszcze oprócz tych, które wymieniłas podoba szalenie BAby Dreams '
      Mini ', jest supe i ma super cenę ;) na allegro 219 zł. Bardzo funkcjonalny / z
      tego, co oglądnęłam /
      Piszcie dziewczyny, pomóżcie koleżankom w potrzebie ;)
      • andzia22l1 no tak ale..... 22.02.07, 11:23
        Nam zalży zeby składał sie jak parasolka wiec ten mini odpada,
        kurcze jak cieżko jest sie zdecydować
        przeczytałam chyba prawie wszytskie opinie z wyszukiwarki i dalej nie wiem....
        w zasadzie duzo pozytywów zbiera coneco polo,traffic
        i pamietam jak na forum "zakupy" Pan ekspert też je polecał
        fajny jest też Peg Perego Life ale cena ponad 450zł , w sumie ten rider tez cos koło tego kosztuje,
        a prawdę mówiac szkoda mi wydawać tyle bo nie wiem czy mój maluch będzie wogóle chciałą jeździć w wózku??
        On już teraz mi sie buntuje bo chce chodzic a co dopiero jak przyjdzie lato?? i będzie widział te wszystkie dzieciaczki dookoła biegajace?? :-)

ja chyba coneco traffica wybiorę??
        • weroiga Re: no tak ale..... 22.02.07, 12:07
          Mnie się on nie za bardzo wizualnie podoba. Wiesz, u mnie ten sam problem, czy
          będzie chciała jeździć, też teraz nie chce za bardzo, dlatego szukam taki do
          400 max zł. A Baby Dreams Travel? Też fajny :) I składa się jak parasolka,
          właściwie ja też takiego szukam, nie doczytałam przy 'Mini ' ;)W oko wpadł mi
          też Baby Design Travel, wiesz, wizualnie (hihi, ja to jestem próżna ).
          Oczywiście sprawdzam, czy każdy jest funkcjonalny, czy ma te wszystkie '
          bajery ' typu składanie ' parasolkowe ' , regulacje oparcia itp.
          • adi7903 Re: no tak ale..... 23.02.07, 11:19
            a czy baby dreams i baby design to nie to samo? myslę, że to jedna firma
    • andzia22l1 up 22.02.07, 17:03

• andzia22l1 up 2 23.02.07, 10:42

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka