Dodaj do ulubionych

Mutsy Spider czy Buggster? Plis

02.05.07, 16:05
Jak w temacie. Chce aby wózek był zwrotny i łatwo się prowadził. Mój
synek "niewózkowy" generalnie wózek do pchania przeze mnie i do auta, w razie
czego jak zasnie, żeby przewieźc. Mały ma roczek.
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: Mutsy Spider czy Buggster? Plis 02.05.07, 19:41
      Ja gdybym miała wybierać z tych dwóch wybrałabym zdecydowanie Buggstera.
      Wiem co mówię bo mieliśmy oba o czym zresztą można poczytać na tym forum i na
      zakupach :)
      • moaa2 Re: do Betty 03.05.07, 08:36
        Betty dzięki. Czytam i czytam. Miałam nawet na oku Twoje aukcje :-) Wczorajm
        natknęłam się na zjęcia Twojego synka w Mutsy i stwierdziłam, że ten wózek to
        katasrofa... Oskar wisiał w nim i nie miał miesca na nóżki. I te siedzisko
        takie którkie, chyba nie nadawało sie do drzemki? Mam rację? Chyba ten wóżek
        nadawał sie tylko do lawirowania między półkami w sklepie :-) Gdzie moge kupić
        Buggstera? W Szczcinie jest tylko na zamówienie. Nie mam nawet możliwości
        przymiarki. Jak masz to podaj mi namiary na jakis sklep, który mi go wysle.
        Może wiesz gdzie najtaniej go dostanę? I jeszcze zapytam czy siedzisko w
        pozycji siedzącej jest wysoko? Chodzi mi o to, czy dziecko swobodnie siedzi, a
        nie tak jak np w speedim to niby siedzące jest ale bardzo pochyłe do tyłu, że
        dziecko cały czas wstaje. I czy pałąk jest sztywny czy miękki i czy trzeba go
        zdejmować do skłądania? I ostatnie.. czy łatwo się skłąda?
        Pozdrawiam i dzięki.
        • betty1234 Re: do Betty 03.05.07, 09:10
          Oba wózki już akurat sprzedałam bo przesiadamy się teraz na niezłego mutsy
          easyridera ;)
          Spider rzeczywiście nadawała się albo na krótkie wycieczki albo dla starszego
          malucha.
          W buggsterze nie lubiłam tylko materiału, z którego wykonana jest tapicerka a
          tak poza tym to jest super.
          Oparcie w wersji siedzącej jest tak jak powinno (nie jak w speedim). Brakiem
          może być nieregulowany podnóżek na nózki ale młodemu akurat to wogóle nie
          przeszkadzało. Pałąk jest miękki, składa się w pół przy składaniu całego wózka,
          nie trzeba go wypinać. Składa się bardzo prosto wg mnie lepij nawet niż quinny
          zapp.

Co do tego gdzie go dostać to w PL z tego co czytałam w dwóch miejscach ale to
          gdzieś było już w którymś z wątków. Cena 780-830. My swojego kupowaliśmy na
          niemieckim ebayu w zeszłym roku - w Polsce były wtedy wogóle nie dostępne.

Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania pisz proszę na priva na adres
          bettyszum@hotmail.com - chętnie odpowiem.
          Te gazetowe skrzynki to w ostatnim czasie porażka - maile albo dochodzą z
          bardzo dużym opóźnieniem albo nie dochodzą wcale ;(
        • marzenaszym1 Re: do Betty 03.05.07, 09:15
          Witam,
          ale czy ten buggster nie będzie miał malo miejsca na nogi? tak jak quinny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka