Dodaj do ulubionych

Lekka parasolka z rozkładanym oparciem?

07.05.07, 13:28
Dziewczyny, proszę doradźcie jaką wybrać parasolkę dla 14-miesięcznego
dziecka? Obecnie jeździmy spacerówką Peg Perego Centro Completo i choć bardzo
jestem zadowolona z tego wózeczka, to ciężko jest mi znosić wózek z
dzieckiem, bo to prawie 20 kg.
Parasolka, której szukam musi być lekka, mieć rozkładane oparcie i dobrze się
podbijać. Obecnie zastanawiam się nad Maclarenem Techno XT.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Lekka parasolka z rozkładanym oparciem? 07.05.07, 18:34
      Mutsy easyrider, maclaren quest.
      • antwa Re: Lekka parasolka z rozkładanym oparciem? 08.05.07, 12:37
        też zastanawiałam się nad Questem ale niedawno doczytałam, że zawiera
        substancje trujące:-(
        • gosiek.w.77 Re: Lekka parasolka z rozkładanym oparciem? 08.05.07, 13:14
          Polecam Jane Energy, jest leciutka, ma większe kółka niż Maclaren, naprawdę
          świetny wózek, mój maluch korzysta z niego od 10 miesiąca, obecnie ma 13.
          Wybraliśmy Energy mimo,że planowaliśmy zakup Maclarena, Jane jest lżejszy, ma
          wieksze kółka i lepiej się nam go prowadziło niż Maclarena (model Techno).
          • antwa Re: gosiek.w.77 08.05.07, 14:20
            właśnie zastanawiam się nad jane energy a maclaren techno XT. W sumie te wózki
            bardzo są do siebie podobne. Plus dla Jane, że jest lżejszy i tańszy. Napisz mi
            proszę czy siedzenie rozkłada się na płasko i czy dobrze się podbija no i co z
            tą wysokością rączek, ponoć nie wszystkim dobrze prowadzi się ten wózek.
            • gosiek.w.77 Re: gosiek.w.77 08.05.07, 14:45
              Ja też porównywałam te dwa wózki, ale bardziej przypadł nam go gustu Jane i to
              nie ze względu na cenę. Poprostu lepiej się mi go prowadziło. Jestem dość
              wysoka (175 cm), może to dlatego dobrze prowadzi mi się ten wózek, ponoć
              problem mają niższe osoby gdyż rączki wózka są wysoko. Jak dla mnie wózek
              dobrze się podbija, oparcie rozkłada się na płasko. Plus na korzyść Jane,
              pomijaąc cenę, to większe kółka, a w porównaniu z Maclarenem Techno - ten
              wydawał mi się taki bardziej "rozklekotany", no i wagowo to różnica ponad 2 kg,
              jak dla mnie to sporo.
    • koma.edziecko Re: Lekka parasolka z rozkładanym oparciem? 08.05.07, 13:55
      obejrzyj jeszcze Inglesinę Trip,chociaż tegoroczne modele mają wg mnie
      nieciekawe kolory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka