Dodaj do ulubionych

quinny buzz-opinie

23.05.07, 09:47
obecnie posiadam quinny freestyle-starszy model ze skretnym kolem,jestem
bardzo zadowolona.Do tej pory w ogóle nie zachwycal mnie quinny buzz,ale
ostatnio zobaczyłam zdjecia "na żywo" i stwierdziłam że jest
całkiem,calkiem.czy któraś z was posiada ten model?chodzi mi głównie o
stabilność-w koncu przednie koło jest bardzo małe.Jak sprawdza się w zimie?
Obserwuj wątek
    • agajula5 Re: quinny buzz-opinie 23.05.07, 12:07
      Hej :)
      Widziałam Buzza i nawet nim jeździłam ale mi osobiście się nie podoba. Koło
      przednie mam małe i w zimie napewno będzie problem. Mała spacerówka więc kiedy
      dziecko będzie miało 1,5 - 2 lat to już będziesz musiała je wysadzić bo się nie
      będzie mieścić. Fakt, że stelaż składa się rewelacyjnie ale jest ciężki i nadaje
      się tylko na podróże w aucie ;)
      • g_cz Re: quinny buzz-opinie 23.05.07, 21:40
        Ja mam Buzza juz rok. W zimie nie było większych problemów. Kołko z przodu
        czasem mnie wkurza. Ale jak widze jak inne mamy jeżdżą tymi "kombajnami", gdzie
        przy każdym skręcie trzeba naciskac na rączkę i pomyśle o moimi porzednim wózku
        dla pierwszego dziecka, to Buzz jest super. Bez problemu wzosze go na I piętro.
      • g_cz Re: quinny buzz-opinie 23.05.07, 21:42
        Aha. Jak kupowalismy go w zeszłym roku to maja 3-letnia córka sie w nim
        mieściła bez problemu. Jego gabaryty sa podobne do większości wózków na rynku.
        Oczywiście poza "kombajnami".
    • betty1234 Re: quinny buzz-opinie 23.05.07, 21:48
      Jest to naprawdę świetny wózio i ja go POLECAM. My woziliśmy małego w nim dość długo. Miał troche ponad dwa lata. Dla drugiego też będzie buzz. W mojej galerii możesz znaleźć fotki Oskara w buzzie.
      fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sb/gb/vq6h/hmcrAc3gj8cCjklyDX.jpg
      Miał wtedy rok i super dużo miejsca w nim. Uwielbiał też spać w tym kubełkowym siedzonku (widziałam dużo różnych opinii na temat tego siedzonka, ale dla nas jest naprawdę ok)
      • agajula5 Re: quinny buzz-opinie 24.05.07, 08:54
        Ale przypominam paniom :), że w tym roku spacerówka buzza jest inna...mniejsza.
        I to też bierzcie pod uwage. 1 piętro to żaden problem jeśli jest bez godnoli
        lub spacerówki. A z drugiej strony będą niezłe mięśnie rąk ;)
        • duszka30 Re: quinny buzz-opinie 24.05.07, 10:14
          Tegoroczna spacerówka Buzz nie jest mniejsza!!! Posiada super
          materiał "Spandex", który przepuszcza powietrze, dziecko się nie poci.
          On tylko sprawia wrażenie mniejszego, bo formą przypomina gąbkę, jest
          pulchniejszy!! Nie mniejszy!!!
          • pinik Re: quinny buzz-opinie 24.05.07, 12:01
            Ogladalam w sklepie nowy model (sama mam ten starszy) i pan sprzedawca tez
            mowil, ze spacerowka jest znacznie mniejsza. Material faktycznie super!
            Mieciutki i mily! I kupilabym go, gdyby nie ................ budka...

To totalna porazka. Jest malenka, niska, dziecka pod nia jakos nie widac (jest
            zaraz przy glowce). Bokow wogole nie oslania (sa do niej jakies takie dodatkowe
            przypinane czesci, ale tez troche bez sensu). Mnie sie kolor i material b.
            podobaly, ale przez budke zrezygnowalam. KUpilam starszy model. I jestem
            zachwycona. Mialam kilkadziesiat wozkow. Mam wiele wozkow z wyzszej klasy jak
            bugaboo i stokke oraz ze sredniej jak buzz. I uwazam, ze buzz w komforcie
            uzywania jest porownywalny z ta najwyzsza polka! Siedzonko jest b. wygodne,
            wozek super sie prowadzi i to rozkladanie! Bajka! Jest maly po zlozeniu, lekki,
            zgrabniutki (moim zdaniem jeden z niewielu wozkow z obracanym siedzonkiem,
            ktory w kazdej pozycji siedzonka wyglada zgrabnie). Dobra amortyzacja i wogole
            mi sie b. spodobal. Koszyk (trzeba niestety kupic oddzielnie,za to torba na
            pieluchy juz jest i dobrze sie ja mocuje - nie zjezdza po raczce i nie
            przeszkadza, bo montuje sie ja pod wozkiem jakby, na stelazu) jest troche maly
            i przez ta rure nad nim niezbyt pakowny i dostepny. Ale mozna jeszcze taka
            uniwersalna siatke na raczke zawiesic (ja mam na stale w tej kieszonce pod
            oparciem i jak ide na wieksze zakupy, to ja wyciagam i mam duzy "bagaznik").

Ja bardzo polecam! Bardzo sie do tego wozka przekonalam (mialam wiele obaw).

Tak go pokochalam, ze zamiast wozka-parasolki biore wlasnie buzza na urlop
            (samolot) jutro.

Fajne jest tez to, ze mozna do stelaza przez adaptery foteliki maxi cosi
            przyczepic!
            • duszka30 Re: quinny buzz-opinie 24.05.07, 19:22
              Spacerówka jest naprawdę tej samej wielkości, nie wierzcie niepoinformowanym
              sprzedawcom!!!
              • sharpeikaa Re: quinny buzz-opinie 07.06.07, 00:11
                A co z ta budką, w nowym modelu, jak ona się składa, jak wygląda po złożeniu,
                ale bez zdejmowania?
                • duszka30 Re: quinny buzz-opinie 07.06.07, 07:42
                  Ma dodatkowe "boczki" chowane do środka. W katalogu widać na zdjęciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka