cathrinn 25.06.07, 10:55 Czy w X-landerach nie brakuje funkcji przekładania rączki w stosunku do kierunku jazdy?? Wydawało mi się, iż jest to dość istotne. Co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storczyk79 Re: X-lander a kierunek jazdy 25.06.07, 14:55 dla mnie bardzo istotne i dlatego nie wybralam x landera chociaz bardzo mi sie spodobal Odpowiedz Link Zgłoś
ferrr Re: X-lander a kierunek jazdy 26.06.07, 13:12 Mam X-landera i rzeczywiście tej funkcji brakuje. A nie ma jej, bo przednie koła są skrętne, mniejsze niż tylne - a tego nie da się pogodzić z przekładaną rączką. Trzeba wybrać jedno albo drugie. Sytuacja, w której przydałaby się przekładana rączka, to słońce świecące prosto w budkę. Ale parasolka w zasadzie załatwia sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: X-lander a kierunek jazdy 27.06.07, 13:38 Czasami ta raczka by sie przydala, mysle o niej czasem, gdy wieje wiatr i mozna by bylo wtedy dziecko inaczej wiezc. Ale poza tym, jej nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś