olenka_a 02.09.07, 16:20 cena 1499zł www.chicco.pl/index.php?p0=1&o=317 Czy któraś z Was posiada taki wózek i może mi doradzić czy warto go kupić. Zaleta jest na pewno to, że jest lekki...W sklepie powiedziano mi, że waży 7,5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.1.p Re: Wózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy 02.09.07, 21:02 Witam.Ja ten wozek oglądałam wczoraj w sklepie potem sprawdziłam na alegro i okazało ię że jest tańszy o jakieś 250 zł,też mnie zaciekawił i chyba się n niego zdecyduję. W sklepie pani powiedziała mi że z gondolą waży on ok 12 kg jak na razie to ajlepszy wózek jaki znalazłam,dodam że mieszkam na 3 piętrze bez windy i waga ma dla mnie kolosalne znaczenie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Wózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy 03.09.07, 10:08 Z gondolą 13 kg? Tego mi już w sklepie nie powiedziano...hmmm... Ciekawe czy mówimy o tym samym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.1.p Re: Wózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy 03.09.07, 10:56 www.allegro.pl/item240138746_wozek_chicco_trio_enjoy_extreme_o kazja_od_ss.html sprawdz sama ale z opisu wynika to samo , no chyba że to ie ten model.Pozdrawiam i napisz co sądzisz o tym Odpowiedz Link Zgłoś
m.1.p Re: Wózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy 03.09.07, 11:00 powiększ Nowy Wózek Chicco Enjoy 2007 TRIO od SS + GRATIS (numer 230513049) Jak kupować? Opis Zgłoś naruszenie zasad Dane Cena Kup Teraz: 1 379,00 zł za sztukę Dostępna liczba sztuk: 6 z 6 wystawionych Do końca: 7 dni (pon 10 wrz 2007 17:44:20 CEST) Powiadom znajomego Dodaj do obserwowanych aukcji Sprzedający dladziecinet (4191) Zadaj pytanie Sprzedającemu Pokaż inne przedmioty Sprzedającego Lokalizacja Podkarpacie Koszt przesyłki pokrywa Kupujący Kup Teraz Cena za sztukę: 1 379,00 zł Liczba sztuk kup na raty Jak kupować? Zarejestruj się. Przeczytaj opis przedmiotu oraz dane aukcji. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Wpisz liczbę sztuk, jaką chcesz kupić. Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast. « powrót Program Ochrony Kupujących zapewnia zwrot do 500 zł w przypadku, gdy nie otrzymasz przedmiotu mimo zapłaty lub przedmiot znacznie różni się od opisanego (więcej). Zobacz jak bezpiecznie kupować. « powrót Transport i płatność Opcje transportu Formy płatności Przesyłka kurierska Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) Koszt wysyłki: 0,00 zł Pobranie pocztowe (płatne przy odbiorze) Koszt wysyłki: 15,00 zł Inne (szczegóły poniżej) Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności Przesylka kurierska ubezpieczona Opis Stan Nowe Chicco Enjoy TRIO kolekcja 2007 - NOWY Ten uniwersalny, zintegrowany system przewożnia niemowląt jest znakomicie dostosowany do potrzeb najmłodszych. Bazę stanowi wózek spacerowy Chicco Trekking, na którym bezpośrednio można zamontować gondolę lub fotelik samochodowy Chicco Synthesis X-Plus. Zestaw składa się z: * obszernej, solidnie wykonanej gondoli * Wózka specerowegi Chicco Enjoy / Tracking - będącego jednocześnie bazą do umieszczenia gondoli lub fotelika . * fotelika Chicco Synthesis X-Plus Basic ( do 13 kg) --------------------------------------------------------------------- ----------- 1. Gondola - Wyposażono ją w miekki materacyk w bawełnianej, antyalergicznej poszewce. Wewnatrzyny system wentylacyjnyzożony z otworów w gondoli zapewnia prawidłową cyrkulację powietrza. Tapicerka wykonana jest w systemie "Theremore" nie przepuszcza wilgoci do środka. Z góry przed zimnem chroni maluszka przykrycie, które jest zarazem okryciem na nóżki do fotelika Chicco Synthesis. Regulowane zewnętrzynym pokrętem oparcie pozwala na ułożenie dziecka w dogodnej pozycji, bez konieczności niepokojenia malca. Wygodne uchwyty ułtwiają jej przenoszenie. Bardzo ważną innowacją jest specjalny zestaw do montażu gondoli w samochodzie, który umożliwia bezpieczne przewożenie niemowlęcia ( do nabycia dodatkowo na naszych aukcjach za 89 zł). 2. Wózek Spacerowy - Chicco Trekking to spacerówka oparta na solidnej aluminiowej ramie. Miekkie, szerokie siedzisko w czterostopniową regulacją oparcia oraz wygodny podnóżek dają malcowi komfort podczas spaceru. Bezpieczeństwo zapewniają piciopunktowe pasy i miękka barrierka. Spacerówka ma obrotowe rączki, ustawiane na jednej z ośmiu pozycji. Teleskopowy mechanizm ułatwia składanie i rozkładanie wózka. Po złożeniu zajmuje mało miejsca i może stać samodzielnie. Budka w wózku spacerowym posiada odpinany tył, dzieki temu zmienia się z budki zimowej w letnią. 3. Fotelik Chicco Synthesis (do 13 kg) - Przeznaczony do przewożenia niemowląt o wadze do 13 kg. Spenia wymagania europejskiej normy bezpeczeństwa ECE R44/03. W samochodzie należy go montować zawsze tyłem do kierunku jazdy na każdym siedzeniu pasażera, które nie jest wyposażone w stałą poduszkę powietrzną. Bezpeczeństwo podczas podróży zapewniają dziecku: trzypunktowe pas asekuracyjny o regulowanej długości oraz plastikowa konstrukcja. Fotelik ma obszerną budkę o zaokrąglonym ksztacie z możliwościa stopniowego regulowania jej nachylenia. System Click-Clak umożliwia bezpieczne i szybkie zamontowanie fotelika na wózku spacerowym. W domu może służyć jako kołyska lub leżaczek - specjalny ogranicznik umożliwia ustawienie fotelika w staej pozycji. Wózek posiada na wyposażeniu: * torbe wraz materacykiem do przewijania * folie przeciwdeszczową * okryciena nóżki do wózka spacerowego --------------------------------------------------------------------- ----------- WAGA: * spacerówka: 7,5 kg, * z gondolą: 12,5 kg, * z fotelikiem: 10,5 kg. Produkt jest NOWY i posiada GWARANCJE 12 m-cy Zdięcia i opisy pochodzą ze strony i gazetki CHICCO TYLKO na naszych AUKCJACH GWARANCJA NAJKORZYSTNIEJSZEGO ZAKUPU TEGO WÓZKA Do wózka jako GRATIS dokładamy ubranko Chicco!!! PRZED ZAKUPEM ZAPOZNAJ SIE ZE STRONĄ "O MNIE" Przedmiotem aukcji sa wózki w kolorach: 02 - Manhattan 22 - Discovery 20 - Extreme 78 - Race 97 - Sahara --------------------------------------------------------------------- ----------- PYTANIA I SZCZGÓŁY 1663560 sklep@dladzieci.net tel. 0-667 222 993 PROSZĘ O TELEFON TYLKO W PILNYCH I WAŻNYCH SPRAWACH W GODZ. pon-pt od 10-19 sob od 9-15 NA WSZYTSKIE INNE PYTANIA ODPOWIEMY MAILEM kol. 02 Manhattan kol. 20 - Extreme kol. 22 DISCAVERY kol. 78 - Race - kol. 97 - Sahara - Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Wózek Trójfunkcyjny Chicco Trio Enjoy 13.09.07, 12:08 Rozmawiałam ostatnio z młoda mamusią, której kolezanka ma ten wózek i jest baaaardzo zadowolona. Że lekki, zwrotny, ogólnie super. Ja w sumie już za innymi wózkami bardzo się nie rozglądałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś