skosnooka Re: Jool Bloom 08.09.07, 10:12 Jestem szczesliwa posiadaczka prawdopodobnie pierwszego wozka Joolz Bloom w Polsce. Chetnie podziele sie swoimi spostrzezeniami, poki co jestem zachwycona i jest to wozek moich marzen :-) Wczesniej zastanawialam sie nad Bugaboo, Stokke i Emmaljunga a wlasnie Joolz laczy zalety tych wozkow. www.my-joolz.com/nl/variation/ Odpowiedz Link Zgłoś
olafowamama Re: Jool Bloom 08.09.07, 11:23 wygląda ciekawie... a mozesz napisac ile wozeczek wazy i ile kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Jool Bloom 08.09.07, 21:52 No właśnie napisz proszę troszkę więcej na jego temat. Skąd go ściagnęłaś, jaka cena (pewnie porównywalna do stokke xplory)? Może masz jego fotki na żywo? Jak to jest z dodatkami do niego, pewnie wszystko trzeba dokupić osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Jool Bloom 08.09.07, 22:41 Napisz coś więcej. Szczególnie jak się zachowuje przy podjeżdżaniu na krawężniki - czy tak samo beznadziejnie się go podbija jak Xplory? Bloom wizualnie jest super, kiedyś zastanawiałam się nawet nad jego kupnem, ale nie znalazłam żadnych opinii na jego temat, a bałam się kupować w ciemno. Bardzo jestem ciekawa jak się sprawuje, więc pisz, pisz! A najlepiej podeślij jakieś fotki na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: Jool Bloom 09.09.07, 07:51 Oto fotka Joolz Blooma zara po tym jak do mnie dotarl fotoforum.gazeta.pl/3,0,850753,2,2.html Wozek wazy 12kg z gondola i 11,9kg ze spacerowka, wewnetrzna dlugosc gondoli to 82 cm przy czym Stokke ma zaledwie 73cm... Wozio swietnie sie sklada (trzeba sciagnac gondole ale spacerowki nie). Wozek jest amortyzowany i ma duze pompowane tylnie kola dzieki, ktorym mozna spokojnie wozek prowadzic na roznych nawierzchniach, (Stokke Xplory ma plastikowe kola i tak naprawde nadaje sie na warunki Californii a nie Polski). Przednie kola sa skretne 360 stopni, mozna blokowac kola zrowno przednie jak i tylnie. Wedlug mnie wszystko w Joolzie jest pomyslane i narazie nie widze wad. Cena to okolo 700 Euro za wozek 2 w 1, niestety bez dodatkowych akcesoriow, ktore wedlug mnie nie sa niezbedne (czekam tylko na adapter do fotelika maxi cosi za 30 euro) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Jool Bloom 09.09.07, 07:58 Fajny :) A napisz proszę czy zamawiałaś w necie (jęsli tak to gzie i jak to wyglądało z przesyłką) czy miałaś kogoś kto kupił ci go tam gdzie są dostępne? Czy one mają jakiś kosz lub torbę na zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: Jool Bloom 09.09.07, 08:07 Do wozka dostalam ku mojemu zdziwieniu ala kosz, bardziej torba o max obciazeniu do 3 kilo. Musialam sie troche natrudzic z jej montazem gdyz jest tak super zaporjektowany i idealnie pasuje do stelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Jool Bloom 09.09.07, 08:20 Dzięki za info. Gdybyś miała fotki z ta torbą proszę pokaż. Ile kosztowała cię przesyłka? A mieliście okazję wypróbować już wózek czy nadal czekacie na malucha :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: JoolZ Bloom 09.09.07, 08:04 Zamowial i kupilam go ze sklepu internetowego w Holandii www.babytrader.eu/shop/index.php?cPath=21_103_104 Dostalam jeden z pierwszych egzemplarzy jaki wyszedl z produkcji (czekalam na niego 2 miesiace). Wozki dopiero wchodza na rynek. Sklep jest bardzo pomocny, chetnie odpowiadaja na wszystkie pytania, wozek mialam w ciagu 5 dni od zaksiegowanej wplaty moich pieniazkow. Nie bez znaczenia jest, ze na wozek udzielana jest gwarancja na 24 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
mufik Re: JoolZ Bloom 11.09.07, 22:36 Cześć, napisz proszę o cenie za przesyłkę, ile wszystko Cię łącznie kosztowało? Wózeczek naprawdę prezentuje się niesamowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: JoolZ Bloom 12.09.07, 21:17 Cena mogla sie zmienic wiec najlepiej zloyzc formularz zakupu i zoabczyc ile kosztuje wozeczek z przesylka do Polski. Polecam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 Re: JoolZ Bloom 27.11.07, 13:26 Witam Mam ogromna proźbe dotycząca wózeczka joolz bloom czy posiada Pani spacerówke???jesli tak to jakie sa jej wymiary moja córeczka ma juz prawie 2 latka jest szczuplutka ale dluga dla tego bardzo zalerzy mi na wymiarach spacerówki. Jesli mozna spytac jak sprawuje sie wozeczek bo na zdjeciach widzialam ze maluszek juz sie pojawil ja wacham sie miedzy joolzem a boogabo z wózków ktore dostepne sa na polskim rynku przerobillismy juz prwie wszystkie ten byl by 14 i pewnie ostatni:( BARDZO ZALERZY MI NA PANI ODPOWIEDZI POZDRAWIAM ODPOWIEDŹ PROSZE PRZESŁAĆ NA klaudia319@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś