sylver80 Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 30.09.07, 16:40 Za szybko enter.... Jak wyżej, mam na myśli nowy wózek, i czy w ogóle w Polsce można kupić samą spacerówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_swiata_dziecka Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 30.09.07, 17:21 istnieje możliwość zakupu samej spacerówki, są one dostępne w sklepach Świat Dziecka w Warszawie www.swiatdziecka.com.pl na stronie ich nie ma, bo nie można sprzedawac ich poprzez internet, ale są podane numery telefonów do naszych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.kowalik Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 30.09.07, 17:18 Jesli jest Pan(i) zainteresowany spacerowka prosze o kontakt intryz@interia.pl lub gg 6502910 Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 01.10.07, 09:39 Dziękuję za odpowiedzi, wierzę w dobre chęci, ale w dalszym ciągu nie znam ceny wózka... Nie chcę kupowac nowego, chociaż zastanawiam się nad używanym, ale nie wiem ile mogę maksymalnie za niego zapłacic, skoro nie mam pojęcia, ile kosztuje nowa spacerówka. Jak dla mnie to zbyt kłopotliwy wózek, zeby za niego tyle płacic (nowy), coś nie mogę się przekonac. No ale podoba mi się wizualnie :-) Pozdrawiam, Sylwia Nasza mała łobuziara :-))) img472.imageshack.us/my.php?image=obuziarkazn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 01.10.07, 12:22 no wlasnie spacerowka z gondola kosztuje cos. kolo 3300zł. Ciekawe ile trzeba dac za sama spacerowke?? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 do sylver80 01.10.07, 13:45 Widzę, że licytujesz ten na allegro :) Z tego co wiem bo sama się nim zainteresowałam to cena min. to 1850 zł. Komplet nowy z gondolą to cena ok. 4 tys. Na ebayu angielskim spacerówki używane sprzedaje się za ok. 250-300 funtów, na niemieckim ok. 400-500 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: do sylver80 01.10.07, 20:55 Liczyłam na jakieś 1400... Naiwniara,hehe. Chyba musze na razie zrezygnowac i zadowolic sie Pliko P3, za to na wiosne zaszaleje i kupie nowego Maclarena FOUR SEASONS. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: do sylver80 08.10.07, 10:20 Sylwia, zastanow sie jeszcze, bo warto kupic Xplory. Wiem co pisze :) i polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Przekonaj mnie :-) 08.10.07, 23:44 Hmmm, jest dużo cięższy niż moje bugaboo, a mieszkam na II p. bez windy. Martynka ma 8,5 m-ca, często śpi na spacerach, ale woli podziwiac świat, niż siedziec przodem do mnie. I co, jak uśnie...? Będę odkręcac podnóżek i bawic się w przekładanie siedziska? Mąż już odpuścił, jest zgoda na więcej niż jeden wózek, ale jak wszystkie będą kosztowac ponad 2 tyś, to może dostac palpitacji serca :-))))) No i jeszcze najważniejszy argument. Teraz bardzo mało wychodzę z małą osobiście na spacery, bo dużo pracuję, a mama z takim wózkiem to bałaby się wyjśc na dwór, że jej go razem z wnusią ukradną!!! Żartuję oczywiście :-))) Wiem, Kasiu, że dobrze mi życzysz i tak naprawdę to strasznie mi się podoba Stokke. Jakbym z nim wyszła na ulicę w moim mieście (Radom), to dopiero by gadali, że jestem nawiedzona! Tak więc bardzo rozsądnie przetłumaczyłam sobie, że przeżyję bez tego wózka, no, ale jak TRAFI się trzecie (o Bożę, nie wierzę, że to piszę!) to na pewno obok bugaboo będzie również Stokke. Pozdrawiam cieplutko, Sylwia PS. A jak już Ci się znudził Twój wózio i chcesz się go pozbyc to daj znac :-) NIUNIA img401.imageshack.us/my.php?image=lolitkapq8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 :)) 10.10.07, 15:37 Nie mam zamiaru na sile Cie przekonywac, jesli opinie masz ugruntowana. Moge tylko z mojej strony napisac, ze zakup Xplory okazal sie u nas, do naszych potrzeb i stylu zycia strzalem w dziesiatke, ba! w setke ;) Nasz synek nie sypia na spacerach odkad skonczyl 7 miesiecy i uwielbia podziwiac swiat. Siedzi "jak panisko" i obserwuje wszystko z dobrej perspektywy, a ja mam z nim rewelacyjnie latwy kontakt. Torba na zakupy jest mega pojemna, ale nic sie nie klekocze ani nie obija w srodku, torba na pieluchy jest tez fajnie przemyslana. Budka otwiera sie tez polowicznie, zalezy od ktorej strony akurat swieci slonce, a folia p/deszczowa nie pozwala mu ani troche zmoknac, nie ujmujac niczego polu widzenia. W kawiarni/restauracji/u znajomych nigdy nie ma problemu braku wysokiego krzeselka. Jest stabilny, zwrotny i juz sobie nie wyobrazam innego, ale dopuszczam mysl, ze innym ludziom rownie dobrze moga odpowiadac inne wozki. Moze dlatego, ze tak jest, a moze dlatego, ze nie sprobowali stokke ;). A za nim przemawia jeszcze jeden argument nie do zbicia - najlepszy serwis z jakim kiedykolwiek, w jakiejkolwiek firmie sie spotkalam. Dlatego juz wiem, ze drugi maluszek, ktory juz jest w drodze ( w co jeszcze nie do konca moge uwierzyc ;) ) tez bedzie jezdzil Xplory, a ze roznica wieku mala wiec pewnie beda dwa takowe w rodzinie. pozdrawiam kasia ps. i nie sadze, aby byl DUZO ciezszy niz bugaboo. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.toli Re: :)) 13.10.07, 20:33 O rany, lejesz miód na moje serce :))) Dwa dni temu zakupiliśmy dla naszego maleństwa Stokke. I nirmalnie nie mogę się nacieszyć :)) A takie opine utwierdzają mnie w przekonaniu, że dobrze wybraliśmy. No bo komentarzy, że to przerost formy nad treścią już się nasłuchałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: :)) 14.10.07, 10:45 Oj Mamo Toli, my sie chyba znamy z innego forum, haha - Cynnamonku ;) A opiniami ludzi, ktorzy mnie mieli okazji prawdziwie wyprobowac tego wozka nie ma sie co sugerowac. Wielu z nich mowi, ze za takie pieniadze to "nigdy", "w zyciu!" i takie tam, ale glownie dlatego, ze oni nie maja takich pieniedzy na wozek. I nie ma w tym NIC ZLEGO, przeciez wozkow na rynku zatrzesienie wiec kazdy moze znalezc cos dla siebie, tyle, ze nie jest uczciwie wypowiadac sie nie majac do tego solidnych podstaw. Ja ze swojej strony zaluje, ze nie kupilam tego wozka od razu, juz w wersji glebokiej, ale co sie odwlecze to nie uciecze i dla drugiego maluszka drugi wozek z gondola juz zamowiony, choc to nawet nie polowa ciazy ;). I zupelnie nie bede sie przejmowac ewentualnymi komentarzami, ze podwojnie zwariowalam majac dwa TAKIE wozki. pozdrawiam, a Twoj turkusowy pojazd pewnie juz w domku :) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kajona Re: Ile kosztuje spacerówka Stokke? 03.10.07, 10:39 z tego co się kiedyś dowiadywałam, najtaniej było w glucku, bodajze w bielsku-bialej, tam pan ze wszystkimi mozliwymi upustami chcial sprzedac spacerowke za ok. 2600zl. w pozostalych od 2900-3000zl. Odpowiedz Link Zgłoś