sylki 10.01.08, 20:59 zobaczcie ten wózek pani sprzedaje go juz nie wiem ile www.allegro.pl/show_item.php?item=293312628 że też jej sie chciało tyle szyć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: peg perego 10.01.08, 21:19 Podziwiam obiete i zazdroszcze umiejetnosci. A wozek wyglada na bardzo zadbany. Az zal patrzec, bo pewnie za bezcen pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: peg perego 10.01.08, 21:19 Podziwiam obiete i zazdroszcze umiejetnosci. A wozek wyglada na bardzo zadbany. Az zal patrzec, bo pewnie za bezcen pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: peg perego 10.01.08, 23:36 też już go widziałam kilka razy... kupiłabym go dla samej frajdy, bo jest na prawdę rewelacyjnie przerobiony! Mam nadzieję, że trafi do kogoś, kto doceni taki majstersztyk;-) Normalnie zżyłam się z tym wózkiem emocjonalnie, tyle razy już widziałam jego aukcje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki podejrzewam, że gdyby był 10.01.08, 23:59 w innym kolorze to by sie sprzedał dobrze. Niestety zielonego wiele osób nie lubi, zwłaszcza takiego zgniłego. tez mam nadzieje ze w końcu pójdzie za dobre pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś