gabriel51 13.02.08, 13:21 Szukam dobrego wózka trzykołowego,proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vi-23 Re: wózki trzykołowe- opinie 13.02.08, 13:26 casualplay s4 - nie mam go ale kupie :) z tego co czytalam prowadzi sie rewelacyjnie w kazdych warunkach, jezeli chodzi o gondole i spacerowke to sa rozne opinie w zaleznosci od gustu ale wiecej tych dobrych niz zlych :) Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: wózki trzykołowe- opinie 13.02.08, 15:22 mam x landera xt-super-skrętne koło z mozliwoscią blokowania,super sie prowadzi-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek.08 Re: wózki trzykołowe- opinie 13.02.08, 16:08 A jak takie trójkołowce sprawują się na podjazdach dla wózków??? Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: wózki trzykołowe- opinie 13.02.08, 20:06 źle, mimo, że wózki 3 kołowe są fajne to niestety przy 2 dziecku kupiłam 4 kołowy, ciężko, choć szczerze mówiąc po podjazdach po prostu źle się wjeżdza. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: wózki trzykołowe- opinie 14.02.08, 08:29 zjeżdża się ok, tak samo jak 4-kołowką, ale za to podjężdża się niezbyt wygodnie, to trzeba przyznać. Sama mam dwie 3-kołowki (ABC design i buggstera) i nie żałuję, bo z podjazdów tych typowych korzystałam zaledwie kilka razy. Te kilka razy da się przezyć, bez przesady:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki podjazdy 14.02.08, 09:02 a wiec czy to 3 kołowy czy 4 zawsze podjeżdzałam tyłem (na tylnych kołach) Czyli wciągam wózek, tak jest wygodniej. Zreszta ile jest tak naprawde sprawnych podjazdów? Niewiele, częsciej pokonuje schody niż podjazdy, a na schodu rewelacyjne sa duże pompowane koła. Mam x andera xt i buggstera i nie załuje zakupu żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: wózki trzykołowe- opinie 14.02.08, 09:43 ja też mam x-landera xt, szczerze powiem, że dla mnie to bydle jest za ciężkie, superskrętne, to prawda, ale ja musze włożyć dużo siły, żeby jechał tam gdzie ja chcę a nie on miałam okazję prowadzić maclarena mx3 - i on jest super, ale waży ok. 10 kg nie to co x-lander Odpowiedz Link Zgłoś
mariken maclaren mx3 :) 14.02.08, 17:51 mam go od 14 miesięcy i wszystkim polecam :) zwrotny, lekki, doskonale wykonany a. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena02 Re: asualplay s4 14.02.08, 18:27 Mam casualplay s4, narazie jezdzimy gondola i jestem zachwycona. A jest to moj 4 wozk, 3 poprzednie byl czterokolowe. Zdecydownie wole moj terazniejszy wozek. Jak chcesz obejrzec to znajduje sie w mojkej galeri. Odpowiedz Link Zgłoś