nating 04.03.08, 22:43 czy ktos ma ten wózek ??? jak sie sprawuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajduga87 Re: baby dreams tiny 06.03.08, 22:04 Ja mam ten wózeczek a w zasadzie dwa i jeden chce sprzedać poniewaz mój synek dostał dwa ! Wózek jest swietny wiadomo niema nic idealnego , ale za ta cene to świetny . A najwazniejsze że ma duze siedzenie dla dziecka i wiele innych wygód . Kolor wózeczka zielony . Do wózeczka dokupiona jest nowa duza torba i okrycie na nóżki co do ceny to mozemy sie dogadac . ja moge go wysłac poczta to jest tanie ! Zalezy mi na sprzedazy bo musze zakupic fotelik do samochodu bo mój sie zepsół kontakt tylko hajduga 87@interia.pl lub gg 10690975 Prosze dać mi odp czy jest Pani zainteresowana Dokładna charakterystyka wózeczka - nowoczesna stylistyka - bardzo lekki wózeczek aluminiowy - super tkanina można prać w pralce - oryginalne okrycie na nogi - pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa z ochraniaczami - regulacja podnóżka - regulacja oparcia do leżenia - składana budka z zasłanianym okienkiem i kieszonką - regulowana wysokość rączki - odpinana barierka - ogromny kosz - system kół samonastawnym z możlością blokady - amortyzacja wszystkich kół - hamulec na tylnie koła Odpowiedz Link Zgłoś