picipolojasfasola 08.03.08, 09:12 Czy ktoś mógłby mi napisać o plusach i minusach? Na forum jest mało opinii ( nawet z tamtego roku)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pchelka831 Re: ABC Rodeo - warto? 08.03.08, 09:25 cześć ja juz pisałam o tym wózku tylko nie pamietam czy na ogólnum o zakupach czy tu. Ale w tej chwili bym chciała jeszcze cos dodac .Moje dziecię 19 miesięcy przez całą zime moze jezdziło min ze 3 razy mamy jeszcze taka parasolke najzwyklejszą bez bajerów, spadkową ona w tej chwili w niej woli jeździćponiewaz w rodeo jes ten podnużek i raptem moje dziecko mające 80 centymetrów nie ma za bardzo miejsca na nogi na podnuzku ale to moze przez wysoka podeszwe bucików i ilość kocy i spiworkow. jak bys cos chciała jeszcze wiedzieć to daj znać tylko nie na priva bo go ostatnio wogole nie sprawdzam szybcie tu ci odpowiem albo napisz tu że wysłaąłsś na pw Odpowiedz Link Zgłoś
michal2008 Re: ABC Rodeo - warto? 08.03.08, 10:59 Ja widziałam go w sklepie na żywca moje zdanie nigdy w życiu choć jak oglądałam w internecie to byłam zdecydowana Odpowiedz Link Zgłoś