nating 26.03.08, 20:57 jak się sprawuje ? jak z czyszczeniem tapicerki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolka801 Re: Espiro Magic 4- ktoś ma ??? 27.03.08, 08:16 Ja właśnie kupiłam go przedwczoraj,narazie nie byłam na spacerku ale po domku prowadzi się super.Ja mam kolor zielony jest cudny.Wózek jest wygodny dla dziecka szerkie siedzisko i jak na spacerówkę doskonała amortyzacja.Zastanawiałam się nad trzykołowym ale pani w sklepie doradziła mi 4,bardziej stabilniejszy a szczególnie przy podbijaniu na krawężnikach.Tapicerka spoko.Po złożeniu zajmuje naprawdę mało miejsca mniej jak typowa parasolka.Jakby co to służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
nating Re: Espiro Magic 4- ktoś ma ??? 27.03.08, 09:04 a będziesz może dziś na spacerze ??? obawiam się, że córka wybrudzi tapicerkę bucikami i trudno bedzie ją wyczyścić Odpowiedz Link Zgłoś
kaja519 Re: Espiro Magic 4- ktoś ma ??? 27.03.08, 10:09 mam pytanko jak sie składa ten wózeczek? oraz jeśli można to bardzo proszę o wymiary tj: *wysokość od ziemi do rączek *wysokość oparcia i szerokość siedziska Odpowiedz Link Zgłoś
nating Re: Espiro Magic 4- ktoś ma ??? 27.03.08, 13:29 espiro.pl/espiro.php tutaj znajdziesz sporo informacji Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk karolka 27.03.08, 10:37 skąd jesteś? bo ja widziałam ten wózek tylko w necie Odpowiedz Link Zgłoś
nating u mnei w miesćie ten wózek dostarczyli 27.03.08, 13:30 przed samymi świętami (Siedlce) Odpowiedz Link Zgłoś
karolka801 Re: u mnei w miesćie ten wózek dostarczyli 27.03.08, 14:15 Ja kupiłam go w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
nating Re: u mnei w miesćie ten wózek dostarczyli 27.03.08, 15:02 to byłyśmy chyba w tym samym sklepie :))) byłaś już na spacerze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
nicola832 Re: Espiro Magic 4- ktoś ma ??? 20.04.08, 13:10 Witam Karolka :) chciałam cię zapytac w jakim wieku jest twoje dziecko? Pytam bo chciałabym kupic ten wózek dla noworodka i niewiem czy zda egzamin. Nie cierpie wózków wielofunkcyjnych są ciężkie i nie wygodne,strasznie się umęczyłam z nim przy pierwszym dziecku. Dlatego chce kupic spacerówke. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Dla niemowlaka się nie nadaje 20.04.08, 22:15 nie ma podnoszonego podnóżka i oparcie nie rozkłada się na płasko Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Mam prośbę 29.03.08, 08:41 Mogę prosić o podanie ile jest cm w najwęższym miejscu siedzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: Mam prośbę 07.04.08, 08:26 dziewczyny, jak sprawuje się ten wózeczek?? Byłyście już na spacerku?? Też mam ochotę go kupić, ale nie wiem jak się prowadzi, u mnie w sklepach go nie ma, teraz mam mutsiaka, ale mamie, która zajmuje się moim synkiem ciężko wychodzić z nim na spacer i chce parasolkę, a ten mi się bardzo podoba, no i cena też jest przyzwoita...bardzo proszę o opinię użytkowniczki Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk byłam na spacerze 07.04.08, 11:16 prowadzi się dobrze ładnie amortyzuje niestety jak dla mnie ciut na niski i nie wiem czy nie sprzedać ... Odpowiedz Link Zgłoś
karolka801 Re: byłam na spacerze 07.04.08, 12:45 Byłam już parę razy na spacerze i tak:wózeczek naprawdę godny polecenia,ma świetną amortyzację co sprawdza się szczególnie przy podbijaniu,ogólnie bardzo skrętny i leciutki.Wysokość rączek jak dla mnie wystarczająca a mam 170 cm wzrostu,nawet mój mąż 186 cm ostatnio go prowadził i nie narzekał,jak w każdej parasolce.Synek uwielbia w nim jeździć no i przy tym jest mu bardzo wygodnie- szerokie siedzisko.Ostatnio nawet moja znajoma była pod wrażeniem wózeczka,a ona ma Baby Design Espiro Activ(teraz by kupiła Magica):)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikrus Re: Mam prośbę 07.04.08, 22:42 Witam. Ja ostatnio kupiłam ten wózeczek, tzn. mąż mnie namówił bo ja chciałam inny. Prowadzi się napraweę dobrze-super podjeżdża pod krawężniki. Moim zdaniem jest fajny, ale wadą jest, że nie posiada foli przeciwdewszczowej, a tą co ja kupiłam standardowa nie nadaje się na niego.Uważam też że powinien mieć pod nóżki możliwość wyprostowania, a nie na stałe zamontowane prostopadle. Jest bardzo leciutki. Wnosiłam go razem z synkiem na górę i naprawdę dałam radę i nie zmęczyłam się. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nating Re: Mam prośbę 07.04.08, 22:56 więc ja jednak tez kupiłam ten wózek i jestem w sumie zadowolona. Jedyna dla mnie wadą jest tragiczny kosz, nie wystarczy, że jest mały, to bardzo trudno jest do niego coś włożyć jeśli dziecko jest w wózku. Mieszkam blisko lasu i moge smiało powiedzieć że bardzo dobrze sie prowadzi ten wózek po piaskowych nierównościach. Jak dla mnie troszkę cięzko jest podwyższać oparcie, mąż robi to bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś