atydek 22.04.08, 22:01 Witajcie kolezanki, Czy gdzies w Trojmiescie mozna obejrzec te wozeczki? I jeszcze jedno pytanie - moj synek skonczyl rok ale jest z tych drobnych - 10 centyl. czy jemu byloby wygodnie w tym pojezdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: buggster - Trojmiasto 22.04.08, 22:03 Jakiś czas temu był w Akpolu niebieski, model z 2007 roku za 830pln. Nie wiem, czy jeszcze stoi, a Akpol nie prowadzi sprzedaży tych wózków, tylko mieli jakiś wytargany z magazynu z zeszłego roku. Jeśli chcesz zobaczyć na żywo Buggstera to możesz obejrzeć mojego i przymierzyć dziecko, mieszkam we Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
atydek Re: buggster - Trojmiasto 23.04.08, 22:15 aurinko - bardzo serdecznie dziekuje za Twoja propozycje i bardzo chetnie z niej skorzystam. Bardzo podoba mi sie ten wozek no ale nie moge sobie pozwolic na zakupu w ciemno. mam nadzieje, ze uda nam sie znalezc wspolny termin :-) Napisze na Twojego maila gazetowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: buggster - Trojmiasto 24.04.08, 08:47 Ja tylko dodam, ze moje dziecko tez jest z tych drobnych. Kupiłam buggstera jak mala miała rok i 2-3 miesiące. Było w porzadku. Teraz ma 2 lata i tez jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś