ange24 13.06.08, 18:20 Napiszcie mi proszę czym różni się model Classic od Freeline?Czy to dobry wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Bartatina Jedo 13.06.08, 21:03 Wyglądem gondoli(głównie daszek) i kolorystyka nieco inna. Wózek bardzo dobry.Wpisz w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
serret Re: Bartatina Jedo 15.06.08, 13:56 To zależy od pory roku i od tego jak i jak długo chcesz go używać :) Freeline ma budkę większą, bardziej kwadratową, która przy gondoli wygląda dziwnie, jak nie masz tego pokrowca (czy jak zwał to firmowe przykrycie) założonego. Ja będę miała dziecko na zimę, więc chcę Fyna Freeline właśnie - jakiś czas w gondoli, a na wakacje już spacerówka i tu buda w przeciwieństwie do klasycznej zdaje się być praktyczniejsza - masz podgląd od góry i większy kawałek szmatki z tyłu budy rozpinasz, żeby się wózio wentylował. Classic za to fajniej wygląda przy gondoli, przy spacerówce mi się po prostu nie podoba, a czy jest mniej, czy tak samo funkcjonalna budka, to się nie wypowiem, bo ja już właściwie wybrałam i nie mając za bardzo pojęcia będę się krzywić na klasyczną budę :) Acha - freeline ma mniejszy wybór kolorów. Popatrz choćby na allegro, są aukcje ze zdjęciami, zobaczysz, czym się różnią budki wózkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: Bartatina Jedo 15.06.08, 21:06 Termin mam na listopad ale robię już rozeznanie. Używac będę tylko gondoli bo spacerówkę już mam. Muszę sobie te wózeczki obejrzec w sklepie, pewnie zobaczę wtedy różnicę w tych budkach. Odpowiedz Link Zgłoś